Tuesday, May 22, 2007

En Bra Start På Dagen...





Allt handlar om att få en bra start på dagen, få lite lugn och ro och få in lite rutiner så man kommer igång. Sker inte detta så är det lätt hänt att man bara lutar sig tillbaka och skyller på att man fått en crappy start på dagen och så är det inte så mycket mer med det, det är så lätt att bara skjuta på allt.






Det är helt underbart väder ute och vad gör jag ?

Jo jag sitter och häcker framför datorn oc
h lipar över att jag inte fått mig en bra start på dagen. * wha! *

Jag vill vara retro,
Jag vill vara unik,

Jag vill inte vara som alla andra,
Jag är bara för sansad för att göra något vågat,
Jag ser alltid till konsekvenserna innan,
Jag kommer alltid förbli den är jag.

- Orka vara förkyld nu...





































Sötsaker, kakor, godis, chips, allt man kan knarka upp sitt blodsocker på borde fan inte jag ha hemma. Alla sötlimpor, barkis och allt annat vitt skitbröd borde också försvinna för det handlar hela tiden om mig och vad jag inte äter typ om jag bara får mig lite ordentliga saker här i huset och inte hade så mycket att gå och små äta på så kanske man skulle kunna få lite mer ordning på saker och ting, det enda jag behöver göra är att prata med mina föräldrar om det men det är fan lättare sagt än gjort.

Jag hade fan en bra run i början av månaden och det såg ut som om jag kanske skulle matcha de tidigare månaderna med runt 70 inlägg men nu har jag bara skrivit 48 st och det är knappt en vecka kvar, det stör mig. Det ser mycket bättre ut då och det är mer konstant men nu känns det som om att inte ens detta är det någon större "ordning" på, vad säger att allt annat som betyder något i mitt liv skulle "funka" ?

Det hade varit nice att göra en låt som låter som om den vore live fast den inte är det. (Asså jag har så jävla mycket skumt för mig.)

No comments: