Sunday, May 6, 2007

En Jävla Massa...

Fan asså vart är man ? Allt är bara en enda stor jävla röra, inget är som det skall. Det finns inget som är organiserat och uppstrukturerat. Jag har nyss blåst om mitt windows och försöker flytta tillbaka allt där det var innan men det är en jävla röra innan allt är tillbaka och en jävla massa saker man måste installera om. De har även tyckt att det är en jävla massa saker som inte behövs i detta lite "modifierade" windows så man får ju fan hjälpligt ta sig fram för att man hittar. Inte bara på datorn är det kaos, där det trots allt är ganska lätt att ha lite struktur och fan är det inte struktur här är det fan illa och jag mår riktigt jävla dåligt. Skall inte ge sig in i resten av delarna i mitt liv fan det är så jävla mycket frågetecken och bollar uppe i luften att man vill bara stänga av allt och gå där ifrån.

Jag skall på en arbetsintervju på El-Giganten i Borås på fre och jag vet fan inte ens om jag orkar med det, faktum är att man måste vara så jävla chummy, glad och positiv att det finns inte och jag vet inte om jag orkar låtsas och skall jag vara blodigt allvarlig så finns det inte en chans i helvete att de vill ha mig. Å andra sidan är jag inte så säker på att jag vill jobba där heller, jag måste dock ha pengar och komma in i arbetsmarknaden lite igen är ju ganska bra. Problemet återstår du hur fan jag skall hantera allt detta, för jag kan inte vara någon annan än mig själv men det finns då en ganska stor chans att man blir lite för ärlig och verkligen kortdrar all skit och då kommer man få höra i efterhand att det var ju jävligt onödigt att vara sån och sumpa en chans till jobb.

Allt annat skoj som sker framöver också, whuppie ! Jag ser fram emot allt så jävla mycket. Jag måste boka biljett till Arvika, köpa tågbiljetter dit osv. plus att jag har en massa andra saker jag måste fixa. Pengar, arbetsförmedlingen, jobb, lägenhet, ett liv, kunna prata med folk, öppna upp mig, sluta bitcha, sova, sluta göra samma jävla saker om och om igen, ta tag i allt jävla bajs som ligger och flyter.

Jag är bara less, väldigt mycket övertrött och vem vet, arg på mig själv, vad är nytt ?

Det är bara ta ett problem i taget och försöka hålla huvudet kallt, eee kanske inte så lätt som man alltid tror. Jag har ganska lätt för att överhetta mitt stackars huvud. Snart kommer tjat om Office och massa annan skit som inte funkar, orka! FIXA DET SJÄLV DÅ !!?!!

(otacksam ab)

- Put a bullet through my knee and watch me suffer, likey likey... fucking licky licky !

- All aside and all seems swell, we be whole again...

1 comment:

Anonymous said...

Att jobba är att göra något man inte gillar, att spela en roll av att vara serviceminded, glad etc.
Det är bara att låtsas, bita ihop och vänta på lönechecken.
Ingen vill jobba på Elgiganten men det betalar i allafall din hyra.