Friday, March 6, 2009

Stockholm, Ett Minne Blott...

Det var en extremt kort och aningen obekväm fika med Sandra. Fan trodde det skulle vara på annat vis, hade så sjukt jävla trevligt första gången vi sågs. Kändes som vi hade pratat slut den kvällen. Så klantar man sig igen genom att bara direkt dyka upp hos Tove. Borde tänka lite innan jag agerar och inte stressa mig fram. Stundtals som jag känner att jag inte borde åkt upp, har så mycket att styra med hemma och ta en lång-helg i Stockholm känns inte som det smartaste jag kunde göra. Borde dessutom styrt upp och planerat in med folk så att jag bara inte stressar fram något och får folk att känna sig illa till mods. Man är bara rädd att man går över någons gräns, träffar dessa så sällan och har mest kontakt över nätet och även om vi har bra och ganska nära kontakt stundtals så finns rädslan där.

Jag stressar och oroar mig för mycket.

Känns lite dumt att jag stannar till söndag också, skulle nog behövt åka hem på lördagen, så jag inte inkräktar allt för mycket samt att jag kanske har behov av att landa. De gränsande husfasaderna till Botkyrka kommun ser ut som en borg. Även om det är nybyggt och är ganska fint i sig så har man byggt upp det sjukt dåligt och det hela ser ut som en nutida fästning.

Fan precis vad jag vill ha, två kickersbrudar i mjuks som röker. Fan galet att jag såg Prodigy.

Jag lägger bara märket till de som sannar mina fördomar, de andra säljer inte i mina ögon.

Trodde jag såg Nazila nyss men sannolikheten att jag gjorde det är nog (e)xtremt liten.

Jaha då börjar vistelsen lida mot sitt slut, är hemma hos Simon, det är lördag och vi hade en fruktansvärt trevlig kväll igår. Träffade lite nytt folk och hade skoj. Det sjuka var att allt stängde så jävla tidigt, så stället vi först var på stängde vid 12 (tror jag) och de flesta andra ställena i området stängde 1 (sinnessjukt tidigt för att vara en fredag i Stockholm). Förstår mig inte på Stockholm. Hitta tillslut en pub som stängde två, vi gick in och jag bestämmer mig för att beställa en Diesel eller som orginalet heter Ein Wasser Und Bensin. Bartendern fattade som vanligt inte, förklarade och hon tittar dumt på mig och är allmänt dryg. Släpper någon kommentar att jag borde gå och kamma mig. Özcan, ja människan från Farmen har smått deltagit i konversationen och får bartendern tillslut att göra en gin och tonic med limé eller något annat skit. Dryga jävla Stockholmare... här försöker jag vara trevlig, ge människan lite chans att improvisera och vara kreativ och det ända hon kan göra är att fälla spydiga kommentarer och ge mig en jävla vanlig drink.

Orka inte ha någon som helst självdistans. Här försöker jag skapa en känsla och ett ögonblick, ett litet "privat" skämt med bartendern och hon fixar inte detta. Har fortfarande inte träffat många infödda Stockholmare som varit trevliga, de flesta har kommit hit från andra delar av landet. Jävla Stockholmare ! Fan lyssnar de inte eller vad är det med dem ? Jag ber om en naturell whopper med vatten, vafan får jag ? En vanlig whopper med cola eller ah fair enough vatten med colasmak. Från och med nu kommer jag bojkotta denna BK på markplan.

Personalen lyssnar inte.

Kathia jag hoppas Innerligt att något händer dig.

Borde gått till Mc Donalds på andra sidan gatan, åtminstone vet de hur man behandlar folk.

Mackmyra, Robban & Maria Troget

Att jag är vid liv idag är ett smärre mirakel. Var ute igår och drack ett par öl, gick och la mig vid fyra tiden och vaknade väl runt nio och tog mig sen mot Tumba någon gång runt halv elva. Trodde det skulle vara ganska gott om tid att åka tillbaka till ett men det visade sig att jag hade lite fel. Sprang till Tumba centrum från Martin och lyckades precis hinna med tåget till Stockholm, nu sitter jag på centralen och väntar på att ta mig till Örebro.
Frans Et Haikou - Broar

Adblock

* Ta mig om du kan ! Jag är snabb som en motorbåt !

Grejen är att jag måste verkligen hålla mig. Jag är sjukt uttråkad och rastlös. Har ingen musik och är småhungrig men jag måste bara motstå. Jag drack lite burkcola igår men det var verkligen inte gott. Åt även lite lant chips (gräddfil) och de var inte heller jätte goda. Känner dock sjukt stort behov av att små äta, få lite i magen men jag måste hålla emot.

3 comments:

Anonymous said...

Men du trängde dig inte på när du kom spontant till mig! Absolut inte!

Tomten0 said...

Det är bra de, du lät lite överraskad och smått "pressad" man vet aldrig.

Anonymous said...

Ja, men jag trodde inte du skulle dyka upp så snabbt o jag hade väl också planerat dagen lite dåligt. Men var trevligt hur som helst! Spontant är sällan fel!