Monday, March 16, 2009

En Miss Och En Träff...

En miss och en träff...

Var och letade dörrstopp och propp till badkaret, det dörrstopp jag köpt på jobbet var alldeles för kort och äntligen hittade jag ett som var tillräckligt långt dock så kan jag inte montera skiten då jag lånat bort min manlighet till Sidi. Han har lånat en hel del verktyg som förut var i mitt förfogande. Missen jag gjorde var att jag köpte en propp också till badkaret och testade den faktiskt fortfarande inplastad, den passade inte (intalade dock mig själv att den kanske skulle göra det om jag tog ur den ur förpackningen, det gjorde den inte). Det kostade mig 20 kr... är jag sur för de ? Nej, jag fortsätter tappert leta tills jag hittar någon som passar.

Var även och hämtade biljetterna till Nitzer Ebb och fick tillbaka pengar för Die Krupps biljetterna åtminstone för den spelningen i Göteborg, tyvärr har jag ännu inte fått tillbaka för de biljetterna jag köpte till spelningen på KB men det löser sig säkert.

Känns bra att jag börjat bli lite mer öppen mot folk och säger vad jag tycker och tänker, det är läskigt som fan att bara fläka ut sig så där men det är fan nödvändigt att vara öppen och naken ibland. Man måste våga för att vinna.

Något som suger ganska brutalt är att när man håller på att bli frisk från förkylning och hostningar så skall naturligtvis Herpes Simplex ge sig till känna och ge min överläpp en omgång. Det är störande som fan och det kliar. Det jobbiga är att man kan ju inte bli av med skiten heller, du kan dämpa symptomen och så försvinner det för ett (förhoppningsvis) bra tag men dyker upp igen gör det, räkna inte med något annat.

No comments: