Tuesday, March 10, 2009

Ghosts 'N Goblins, Dansk Film & Sjukdom...

* Bestämde mig förut idag att försöka spela lite Nintendo 8-Bitars då jag inte spelat på riktigt jävla länge och det visade sig att Ghosts 'N Goblins låg i och detta spel tycker jag är extrem svårt men jag bestämde mig för att försöka och jag har kommit en bit på vägen, har tagit paus två gånger men hittils har jag inte ens kommit halvvägs till nivå 3. Som tur är så kan man ta continue hur många gånger som helst, vilket jag gjort för satan jag dör fan hela tiden, jag hade något galet mål att försöka varva skiten idag men jag tror det inte är ett så realistiskt mål. Har man börjat så får man försöka avsluta skiten också, Nintendo Challenge !

* Igår satt jag och tittade på Blinkende Lygter som är en klockren dansk film om (som vanligt) folk som är skyldiga folk pengar. Det blir till att göra en liten enkel uppgift, ta en attaché väska och ta med den tillbaka till Färöingen utan att titta i den. Självklart är det något som skiter sig, det är dansk film och Mads Mikkelsen samt Peter Andersson är med då vet man att det inte kan bli dåligt.

Idag tittade jag på Bleeder som jag tänkt och se samt köpa jävligt länge nu (var ett tag sedan jag såg den sist) här är det ännu mer av mina favoriter inom dansk film som, Kim Bodnia, Zlatko Buric,
Mads Mikkelsen men den var inte alls lika bra som jag minns att den var.

Andra danska filmer som är bra är:

Pusher
Pusher III - I'm The Angel Of Death
I Kina Spiser De Hunde
Gamle Mænd I Nye Biler

Skall tilläggas att det finns en Pusher II - With Blood On My Hands, den handlar om Tony (
Mads Mikkelsen) men tycker den inte är något att ha. Inser precis att jag har fan sett lite dansk film trots allt, det känns som om det finns mer att hämta.

* Sist men knappast minst, sjukdomsförloppet... jag är fortfarande sjuk och är hemma (på min lediga dag) men det är lugnt fan, pappa kom förbi med massa hostmedicin, halstabletter, värktabletter och annat smått och gott. Så jag skall försöka göra något litet hopkok av allt jag har här hemma nu och bli skitfrisk tills på torsdag, då jag hoppas att jag kan komma tillbaka till jobbet.

No comments: