Tuesday, March 24, 2009

Slacker Lars...

Ganska gött att sova till drygt halv ett idag, var länge sedan jag sov så länge känns det som och hade jag inte varit hyffsat nypiercad så hade jag sovit ännu bättre än vad jag redan gjorde. Skulle egentligen gått och handla / fönstershoppa med Charles idag men det blev inte av då jag inte orkade eller kände särskilt mycket för det, skulle även dratt till Jonte med Solveig men då hon typ jobbade eller något så blev det inte heller av men det är coolio för då har jag istället fått gjort massa annat.

Har börjat vika tvätt och slängt soporna, skall försöka ta disken och laga lite mat sen och förhoppningsvis ta mig en snabbis bort till Olof idag som fyller år och ställer till med jävelskap. Lite synd att det inte var igår för imorgon jobbar jag. Lite halvt sugen på att dra med mig Jägern och tömma den ikväll men de tiderna är förbi då jag inte klarar av alls särskilt mycket alkohol numera.

Slängde in mina ihopvikta kläder i garderoben och så plötsligt ser jag min oerhört vackra svartvita klänning och blir överväldigad av känslor, var inte alls redo på det där. Vad det nu var för något vet jag inte, det blev bara mycket...

No comments: