Monday, December 20, 2010

Hur Tänkte Du Där...?

Asså man slutar nog aldrig bli förbannad och fascinerad på hur folk agerar ute i trafiken. Det är nämligen så att det är en hyffsat brant backe ner till Byggmax i Partille och den är ganska isbelagd och mycket modd som ligger där. Händer ganska ofta att folk slirar och fastnar för att de inte har tillräckligt med fart upp i backen, i söndags var det det sjukaste hittils.

Bilar Står I Lås För Att Alla Skall Fram Först Och Plötsligt Är Det Stopp Tills Bilen I Backen Kommer Iväg.
Först när någon hindrar dig från att ta dig dit du vill så överväger du att hjälpa till

Trots
att köerna blev längre och längre från
Jula och trots att folk insåg att det var folk som slirade och halkade i backen så envisas dem med att lägga sig 10 cm bakom nästa bil och så gör de i typ grupper om 4-5 stycken tills backen blir halvfull, någon slirar till och stannar upp alla andra och de flesta väntar tålmodigt på att den bilen skall lösa sitt problem själv. Andra orkar inte vänta och försöker köra om och fastnar naturligtvis själv i motsatt fil så att inte bilar kommer ner i backen och så där håller det på hela dagarna.

Istället för att man väntar fint tills personen framför en kört upp och klarat av backen, samma sak är ju när folk skall in till Jula och där blir det alltid kö också eftersom det är så pass lite platser samt att det är hyffsat trångt. Så då väljer folk att tuta på varandra för att de står still istället för att åka till den andra parkeringarna framför oss men då får de ju 50 meter extra att gå.

No comments: