Monday, December 27, 2010

Bredspackling, Det Här Nya Eller...?

Jag började bredspackla men gav upp det ganska snabbt då det var ganska svårt att hela tiden inte dra till eller fukka upp de man redan spacklat så det blev en hederlig gammal spackling fast man kan ju fan tro att jag bredspacklat skiten ändå med tanke på hur den ser ut och lär nog få slänga på ett lager till innan jag kan börja slipa, fast då skall först hela jävla vardagsrummet vara spacklat samt att jag får köpt mig lite täckfolie eller dylikt så jag kan plasta in rummet så jag slipper ha byggdamm i hela jävla lägenheten.

Synd att vi inte hade kvar de goa 10 kvm plastfolie skiten som var typ 0.02mm tjock, hur grym som helst, hade passat mitt ändamål perfekt men men man kan inte få allt. De kanske har något på Jula eller K-Rauta.

Känns så jävla skönt att ha kommit igång med spacklingen för då känner man verkligen att man är på väg och att det inte är så långt kvar. Även om det är en hel del kvar att göra så känns det som om det värsta är gjort ändå. Riva tapeter suger för jävla mycket.

Tror jag dessutom bestämde mig igår eller förrgår för att köra på ytterligare ett nyktert nyår. Känns bra... visst skall jag upp till Stockholm och festa men det är inte första gången jag skall festa utan alkohol på nyår. Man sparar pengar och man mår bra mycket bättre dagen efter. Jag är ju inte direkt den som inte festar även om jag inte har alkohol i kroppen. Jag räknar fortfarande med att det kommer vara naket och Yngve för helvete du får inte svika mig nu ! Jag räknar med dig... åtminstone att du får igång allt sen om du deltar eller inte är väl en annan femma men jag har blivit lovad naket och då vill jag ha det. Stora och små män och kvinnor, stora och små bröst, stora och små snoppar, det spelar ingen roll så länge som vi är nakna !

1 comment:

Dom kallar mig Yngve said...

Jag uppskattar ditt engagemang i nakenfrågan. Jag lovar att göra mitt bästa för att skapa en behaglig nakenmentalitet som förhoppningsvis leder till avklädda kroppar. Lite mer naturligt i livet. För inte fan kom vi vrålandes ur våra mödrars sköten för att gå omkring resten av livet och ställa oss själva frågor såsom "ser jag tjock ut i det här"?

Mkai, nu låter jag som värsta toknudisten men faktum är att jag tvivlar på att många har så svårt för sin egen kropp som jag. Därför måste jag ju slå ett extra slag för saken. En alldeles utmärkt terapiform.