Monday, December 20, 2010

Bowling Ger Lars Träningsvärk...

Var på julbord med jobbe i lördags och vi var på Star Bowling, käkade klassiskt julbord (vilket jag inte är direkt förtjust i) med allt vad det nu innebär. Är ju inte så mycket för maten som finns där, en fet hamburgare hade suttit minst lika fint. Det var inget fel på maten som jag väl åt men men de andra ville käka julbord så då får man köra på det. Det blev att bowla sen, vilket jag inte gjort på år och dar men det var fan ball, särskilt i början typ de första 2½ serierna sen så började Micke komma ikapp och sen dominerade han och vann tillslut med ca 150 poängs ledning efter 5 serier. Jag snittade något på 107 poäng / serie, som bäst fick jag närmare 150 poäng tror jag och det är väl ett av de bästa resultat jag uppnått.

Hur som helst var det ball att spela men 2 timmar var lite väl mycket. Efter detta blev det till att dra tillbaka till Partille för att möta upp Victor och de andra och klokt var väl det för annars hade jag blivit sittandes på Lilla London i närmare 1½ timme själv vilket inte hade varit så jävla skoj. Det var en ganska sansad och trevlig utgång, synd att man inte drog ut lite tidigare. Kom hem till Andreas runt halv 4 kanske och jag gick därifrån strax innan 5, jag jobbade även söndagen (ingen hit). Var inte bakfull eller så utan bara så jävla trött för att man varit igång så jävla länge. Nu lider jag bara mest sviterna av träningsvärk från bowlingen.

Tittade klart på Toy Story nyss, somnade i soffan en stund och är fortfarande sliten men den var okej... asså man uppskattade nog den aningen mer när man var 10 år men fan för att vara från 1995 och det är världens första film som är helt datoranimerad och det är ganska imponerande ändå med tanke på att den fan är 15 år gammal. Lite mysigt att se något som skiljer sig från det jag brukar se.

101. The Great Escape (1963)
145. Toy Story (1995)

No comments: