Thursday, January 28, 2010

It's A, Map...?

Folk tycker redan jag är konstig,
Folk tycker redan jag är störd,
Folk tycker redan jag är dum i huvudet,
Sedan länge förstår sig folk int
e riktigt på mig,
Jag är lite speciell helt enkelt.

Jag tror knappast synen kommer förändras efter detta heller,
Jag tror snarare att den kommer bara amplifiera de teorier och tankegångar de har om mig.

Den blev helt fantastisk ! För de som inte förstår vad ni ser så är det en tatuering på Norge och ja, det är Svalbard ovanför och nej det är inte riktigt skalenligt mått i förhållande till dessa två landmassor och de ligger inte helt till hundra i kurs som det gör i verkligheten men det blev bättre så här (ni får helt enkelt tro mig).

Om inte verkligheten stämmer överens med kartan så får verkligheten rätta sig efter kartan. Den tog faktiskt bara en timme att göra och de första 10-20 minuterna var det underligt nog så pass avslappnade att jag höll på att somna.

Övrig tid var det inte riktigt så bekvämt, dock mycket bättre än min Fallout tatuering på skuldran (fan va den smärta). Jag gjorde även denna på Buzzstop 28 och även denna gång så var det Felicia som gjorde min tatuering, hon är en riktigt pärla. Duktig, bra musiksmak och oerhört trevlig. Tog tyvärr inga före / efter bilder men den översta bilden är från i tisdagskväll då jag gjorde den och den andra bilden är tagen idag för en liten stund sedan. Det har alltså bara gått två dagar men den läker så fint så, inte så konstigt med tanke på att den är spridd över en sån stor yta. För er som inte visste det så lär ni ju märka det nu, jag är hårig... fan det är ett helvete på sommaren skall ni veta.

Frågan är inte om jag skulle typ kunna få något slags norsk hedersmedborgarskap i och med denna tatuering ? Jag menar fan jag visar min hängivenhet och kärlek till landet, något borde det väl ge ? Jag hade typ nöjt mig med en kransekage.

Undrar hur lång tid innan jag kommer få en massa samtal frågandes, vafan jag håller på med och är du helt från vettet ? Kanske behöver vara
lite från vettet för att göra något sånt här men vem fan har påstått att jag skulle vara särskilt sane ?

Det mest underhållande är ju att jag först insåg när jag var i själva studion att jag de facto skulle tatuera in en karta, fram tills dess har jag bara sett det som Norges konturer det roliga i detta är ju att jag sedan, jag vet inte hur liten jag var så har jag älskat och fascinerats av kartor. Jag skall naturligtvis inte glömma att tacka Melinda som var med mig, trevligt att ha lite sällskap, tack så mycket !

2 comments:

♥ Din E said...

I LOVE IT! Udda, skön (inte utförandet av tatueringen dock) och speciell - precis som en kroppsmålning i bläck skall avnjutas!

♥ Din E said...

Inte för att vara sån men, jag gillade tatueringen och fann ett kommentarfält.