Wednesday, January 20, 2010

Makaronipudding Here I Come...

Snacka om att jag är trött och stressad, var upp vid 7 imorse (vilket inte är så tidigt) för att ta mig till Lerum för att jag skulle röntga en tand vid 9 sen för att hinna till jobbet lånade jag mamma och pappas bil och kom typ en kvart sent sen så skulle jag ju till Lerum igen efter jobbet och kom hem sisodär 1½ timme senare än vanligt. Då skall man hinna laga mat, äta lite, fixa biljetter, kolla Filmfestivalens program och lite annat bös, sova ett par timmar för att vara på jobbet strax efter 6 imorgonbitti, wuppdiie doo...

När jag kommer till tandläkaren får jag sitta där en stund och häcka för att jag är tidig för att sen mötas av någon jag inte brukar ha och får det roliga beskedet att de skall röntga tanden längst bak i käften på mig. Det är ju bara att bita ihop... svårt som fan är det och det ända man vill göra är att kräkas och under hela tiden så pratar tandläkaren med mig som om jag vore en 5-åring, ville bara mörda henne ! Asså det är bland det värsta jag vet när folk behandlar mig som ett litet barn och ger mig en klapp på huvudet ifall jag varit duktig, jävla subba ! Nog att jag var nära på att jag spydde, det räckte gott och väl men en klämkäck kärring kunde jag undvarats, det var fan illa nog.

Så jävla gött när polare tar initiativ och ringer en bara så där och frågar om man inte vill dra på bio eller något, har försökt styra upp något med Packen ett längre tag men inte blivit av för man jobbar och så är man trött och så ligger fokus på allt annat men så ringer han och bara fixar biffen... så bio på fredag blir det. Skall ju fixa en massa annat på fredag också men det hinner jag, bara jag går upp tidigt.

Tänkte när jag stod och lagade mat att jag kanske borde strippa och ta av mig långkallingarna som jag haft på hela dagen men riktigt så blev det inte, istället drog jag av mig tröja, t-shirt och byxor för att strosa runt i gröna M90 långkalsonger och M90 tröja, så jävla gött och mysfaktor (förtjänar jag) hade bara fattas Värmejackan och byxorna för att fullända allt.

No comments: