Friday, January 22, 2010

Uhm...

Fan var duktigt jävla trött på jobbet idag och efter att strosat runt på IKEA, Media Markt, Clas Ohlson & Bauhaus så tog jag mig hemmåt och sov störren delen av dagen. Sjävklart insåg jag för drygt en timme sedan att jag helt glömt bort att fixa mig ett cv och personligt brev som jag tänkt att knåpa ihop för att kunna gå på lite arbetsjakt imorgon och ärligt talat vet jag inte om jag kommer att palla och göra det imorgon.

Hittade lite saker på IKEA som kan vara intressant för framtiden. Först har vi Kilby (Björk), 67x24x194 (b.d.h.), 249 kr det är den här jag har redan i 3 stycken upplagor så det hade ju varit exemplariskt ifall jag skaffade mig en till då jag verkligen behöver mer bokhylla. Å andra sidan så kanske jag vill ha lite variation ifall jag skall börja
flytta in saker i so
vrummet och ställa någon bokhylla där men då borde jag
förslagsvis ha
kvar alla mina Kilby 3 hyllor i vardagsrummet och köra med den klassiska bokhyllan Billy, 80x28x202, 395 / 695 kr (färg / faner) i sovrummet.
Där har vi lite mer variation, v
it, svart, ekfaner och mellanbrun, förslag någon ?
Tror
personligen att ekfaneren eller den mellanbruna skulle passa bäst ihop med golvet jag har i sovrummet men å andra sidan om jag skall ha en röd matta där i sovrummet hade nog en vit bokhylla passat perfekt som motpol.

Next we got something else...nkte att fortsätta i samma anda och köra vidare i sovrummet, har insett behovet av ett nattduksbord är ganska behövligt och hittade Malm som går i samma toner som Billy, vit, svart, ekfaner och mellanbrun så det skulle nog varit bra om man köper båda vid samma tillfälle, eller åtminstone köper samma faner eller färg på dem. Det finns en glasskiva till dessa men är tveksam huruvida det skulle vara snyggt eller inte, fanns i svart och mörkbrun.







































Här känns det snarare som om den vita eller svarta skulle vara mer passande men frågan är hur pass mycket man måste gå i ton med resten av möblemanget i rummet. Är som sagt smått tveksam till glasskivan då det blir så jävla snabbt fettmärken och måste typ rengöras hela tiden vilket är jobbigt. Malm, 40x48x55, 499 kr.
Malm glasskiva, 40x48, 79 kr.







Sen när man har snälla syskon som jag har får man låna samt får en jävla massa skit som de inte behöver längre, typ som ett skoställ, inte världens vackraste men det är funktionsdugligt och det är ändå bättre än inget skoställ alls. Men som den materialist jag är söker jag lyckan i nya prylar och, lycka skall jag finna !

Skostället heter Tjusig och har måtten, 79x32x37, 349 kr kostar det och finns i färgerna vitt och svart. Har redan ett avslastningsbord samt två speglar som är svarta så är inte riktigt säker på vad som skulle vara bäst här, vitt hade ju brutit trenden men skär det sig ?








Till sist har jag två stycken röda mattor, först börjar vi med Hellum, 140x200 / 170x240, 759 / 1095 kr (finns i andra färger men då är det andra mönster på mattan). Hade tänkt att möjligt ha någon av dessa två i sovrummet och i så fall kommer jag ha den liggandes tvärsöver rummet så ränderna följer längden av rummet. Den andra mattan heter, Hampen 133x195 / 160x230, 399 / 599 kr. Denna finns även i grön, svart och vit men tvivlar starkt på att några av de skulle passa.






No comments: