Tuesday, January 19, 2010

Grönsaksattacken

Eftersom jag lyckat nog glömde ta med mig lunchlåda igår så fick det bli resterande rester jag käkade på jobbet och oturligt nog var ration grönsaker / tagatelli en förkrossande one - nill grönsaker och jag tuggade på och tog mig igenom det där ganska bra tills det började ta slut på tagatelli, hade ju visserligen kyckling kvar men vill gärna ha något mer än bara kött och grönsaker.

Det blev bara förmycket för mig och jag klarade inte av att äta upp grönsakerna men knaprade i mig kyckligen för att få i mig ordentligt med mat, kändes lite jobbigt att inte kunna äta upp allt men ville verkligen inte pressa mig men med tanke på hur det var så har jag kommit långt. Kom ihåg att jag hade problem med stora delar av olika pastatyper och åt nog mest bara spagetti och helst i små bitar så de inte fastnade så där jobbigt i halsen. Har för mig att jag inte åt makaroner heller och äter fortfarande ogärna stora makaroner utan vill helst ha snabbmakaroner.

Visst var jag kinkig när jag var liten och fruktan och vad det nu kan ha varit att jag inte vågade pröva mig fram har nog orsakat min fobi att ta sin plats och låtit den växa, fast kan ju inte vara så säker på vad som triggade vad riktigt men känns inte lika jobbigt över att jag var så petig förr (och fortfarande är). Jag har åtminstone (självdiagnostiserat) en fobi för det så ah... men jag jobbar på det och det känns bra. Det viktigaste är bara att jag tar det i min egna takt och inte tvingar mig allt för långt för då kan det snarare slå tillbaka eller något om jag har otur.

No comments: