Thursday, January 1, 2009

Texter Från Förr...

Då var det bara att ge sig tillbaka in i verkligheten igen imorgon. Jobbet kallar. Skulle julhandlat idag istället gick jag och Tull upp vid 3-tiden, jag käkade lite frukost och sen bar det av hem till Tull för att göra lite musik. Blev kanske inte så fasligt mycket gjort men skit samma.

Vill bara lägga mig när jag kommer hem, lite förkylning som är på ingående tror jag. Satan jag behöver fixa mina julklappar men jag tror jag har några på g. Bevisade ännu en gång för mig själv att jag kan laga mat igår blev det kycklig, nudlar och bacon med kryddor.

I'm Not OK, You're Not OK, But Hey, That's OK ! Cat Rapes Dog är så grymma och lysar upp min vardag.

I'm OK, You're Not OK, But Hey, That's OK

Feeling sick most of the time
And I'm not the only one
Think I've got every known disease
Or all the symptoms at least

The bones in my body, can get broken
This flesh, where cancer can grow
So many things that can go wrong
I won't be around for long

I'm not OK, you're not OK, but hey, that's OK

My prospects are nonexisting
I'm the least likely to succeed
Think I'm probably losing wits
I saw my name in today's obits

I'm not OK, you're not OK, but hey, that's OK

Learning to sleep my day away
Dreams sure as hell beat reality
Except for being not worth killing
My zombie-lifestyle isn't fulfilling

I'm not OK, you're not OK, but hey, that's OK

You're entitled to feel miserable

It's quiet all right to hate yourself
Everyone knows life is a bitch
But it helps to be stinking rich

Det är den 21:e dec idag och jag är på väg in till stan för att "julhandl". Mindre jul har det nog aldrig varit. Jag ser verkligen ingen mening med den. Hade en massa planer på att göra massa saker till jul men tror jag varken orkar eller har tid.

- Why are all the ugly people out on Christmast ?

Göteborg är allt utom vackert i jultider, Göteborg behöver fan förnyas ur många aspekter, bara en jävla massa som borde rivas och byggas om. Blåa jävla dioder längs träder, vafan är det med de ? Sett ett par personer idag som jag bara valt att inte hälsa på, såg de mig ? Jag vet inte och jag bryr mig ta mig fan inte heller, orka liksom...

Fan nu är vi ta mig fan igång ! Kurt-Joel And The Muttpluggerz, vi har inte bara lite instrument utan lite intro sång på skiten. Hur jävla bra som helst ! Blev till att jag ringde Tull efter julklappsinhandlingen för att äntligen fixa mig en vattenpipa och vilken skönhet jag har skaffat mig, så fin. Blev att vi drog till The Dubliner och tog oss varsin öl (ja, jag vet, jag syndade igen) och det kändes inte fel, skall fortfarande vara nykter på nyår (vilket jag var) och utgångar.

Blev Ribs där också och sen tog galenheten över, jag beställde två Diesel av bartendern. Han fattade först inte men förklarade kort för honom att Diesel är precis den drink han föreställer sig att Diesel är. Blev ombedd att vända ryggen till då jag inte ville veta vad som var i den, fick fan de två för 70 kr just för att han inte hade mage att ta betalt mer för något så äckligt (bare in mind att detta är en tvättäkta irländare och säger detta på engelska med sin fantastiska dialekt).

De såg ut som någon jävla kaffedrink och smakade Sambuca, mycket Sambuca och en del Kahlúa samt Malibu med kanske en hint av mjölk. Först när jag luktade på den trodde jag det var Jäger men ändrade mig snabbt. Tryckte i oss de hyffsat snabbt och som sagt smakade de Mycket
Sambuca men funkade och hade varit ok ifall man skurit ner på Sambucan. Problemet uppstod när vi frågade vad den innehöll. Vi sa vad vi trodde och han berättade att den innehöll Jäger, turkisk peppar och mjölk.

Drog hem till Tull sen för att inviga min vackra mörka skönhet, började med melon som var en hit. Sen drog vi gång hans som varit smått död efer interaktion i en sexuell akt. Tolka det precis hur ni vill. Tulls granne kom in en stund och rökte med oss för att försvinna lika fort igen. Jävlar va nära att man drog hem innan kvällen drog igång på riktigt men istället beslöt jag mig för att chilla lite och låta "nature ha sin gång". Ett riktigt klokt beslut för äntligen har vi något att ge världen för första gången i format av Kurt-Joel And The Muttpluggerz och jävla grisigt bra det är, så lyssna och njut !

No comments: