Sunday, January 4, 2009

Är Lars Lat ? Ja ! Lars Är Lat...

Jag har gått tillbaka i mina blogginlägg och kan konstatera att den 13:e september var jag på IKEA och inhandlade en ny tv-bänk, köksbord och fyra nya köksstolar. Först idag, den 4:e januari är alla ihopsatta. Skall konstateras att när jag väl skulle montera de två sista stolarna den 28:e september visar det sig att en av sitsarna är knäckt och när jag skulle åka dit dagen efter, den 29:e visade det sig att de inte skulle få in några nya stolar förens vecka 43. Detta innebar att jag inte skulle kunna hämta upp en stol förens tidigast 27:e oktober (lite notering bara, för att hitta vilka datum v.43 skulle innehålla sökte jag på nätet och slutligen hamnade på en sida om ISO).

Det tycks inte finnas några uppgifter om när jag hämtade min stol men hur som helst så är det över två månader sedan skulle jag kunna anta. Ibland får man verkligen bara inte tummen ur. Nu är det gjort och det känns jätte bra Kaka !


Någon annat som är väldigt positivt är att jag redan skrivit 14 inlägg och det har bara gått 4 dagar på det nya året skulle det fortsätta så här så skulle jag ha skrivit 1277 inlägg vid årets slut. Har bara en anna sak att konstatera att efter att nya NHL-säsongen började i höstas har jag inte slängt in några inlägg om matchresultat för San Jose och detta mest för att Aftonbladet har slutat med deras bevakning så jag tappade typ intresset och allt bara dog. Får försöka ta upp intresset igen, fan jag vill ju bara att...

1 comment:

Anonymous said...

Jag kan se alla matcherna hemifrån... ... ... (=P)