Monday, January 5, 2009

Dagens...

Dagens Nyheter: "OG hänger ut dömda Tar över kritiserad sajt. Bara för att vi är yrkeskriminella så innebär det inte att vi inte har någon moral." - Svd.se, http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2280667.svd

"Bara för att vi är yrkeskriminella så innebär det inte att vi inte har någon moral. Vi tar avstånd från allt våld mot kvinnor och barn."

Asså vafan sen när har OG moral ? Har alltid undrat vad det är för jävla bullshit som hela tidens tas upp om att skona kvinnor och barn, okej barn kan jag kanske gå med på men fan heller att mitt liv skall offras bara för att jag inte har en fitta. Vad hände med jämställdheten ? I övrigt tycker jag det är fruktansvärt vad de gör, att man hänger ut människor så här. Om det nu är menat att man skall försöka rehabelitera och återinföra dessa individer in i samhället kommer det knappast hjälpa att man pekar ut de så här. Jag menar skit samma hur jävla hemska brott de begått, det stider mot personuppgiftslagen och om man skall börja göra undantag i lagen för vissa saker för då är vi fan ute på djupt jävla vatten. Snart börjar folk med oliktänkande åsikter hängas ut (vilket folk redan gör) men vafan gör det ?

Så länge du har rent mjöl i påsen har du inget att dölja, eller hur ? Så börja bugga allas telefoner, övervaka alla brev och e-post som skickas och sätt upp kameraövervakning runtomkring i landet så skall vi se hur snabbt folk blir timida och gör precis vad de blir tillsagda att göra.

No comments: