Monday, January 26, 2009

Det Är Nästan Så Man Får Orgasm...

Jag spricker typ av glädje, sitter och läser Radikal, Verbal, Liberal en utomordentlig blogg som tar upp ämnen som pedofili och yttrandefrihet. Varför jag är glad är på grund av att personen som skriver denna blogg krossar idiotiska och hatiska utlägg rörande pedofili och yttrandefrihet, så väl av privatpersoner och journalister. Personen gör inga personangrepp eller använder sig av någon direkt "hatisk" termologi när han skriver folks inlägg och kommentarar till olika saker utan bara sakligt konstaterar och lägger fram fakta för att bara krossa sina motståndares argument.

Det borde verkligen diskuteras mer sexualpolitik i detta landet och inte så jävla ensidigt som det sker för jämnan (känns det som). Skall kort konstateras att pedofili är läggning / parafili om man nu vill kalla det för de som innebär att man som vuxen har en sexuell dragning till prepubertala barn och barn i tidig pubertet. Inget mer än så, alltså vi snackar nu inte övergrepp i någon form eller barnvåldtäckter. Dock brukar detta kopplas ihop och röras ihop i folkmun och även i media tyvärr, bara för att man har en pedofil läggning innebär inte detta att man automatiskt går och tar bilder, tafsar eller våldtar småbarn lika lite som att en flata tar en massa pornografiska bilder, tafsar och våldtar kvinnor som de är attraherade av. Läs detta inlägg,
Demonisering av pedofiler hjälper ingen - bara läs det och tänk till lite.

Jag hoppas bara att ni för en liten stund kan lägga era tidigare föreställningar och åsikter åt sidan och bara försöka läsa några inlägg lite mer opartiskt. Ni kanske inte ändrar åsikt men förhoppningsvis kanske får en bättre förståelse och mer insyn i ämnet och "debatten" kring allt detta. Läs gärna även - Alex Limonovics funderingar - om en pedofils tankar och göranden, en person med pedofil läggning som skriver om sin vardag, tankar och åsikter kring pedofili och hur det är att vara pedofil.

Finns även massa andra bra sexualpolitiska bloggar som tar upp massor av intressanta ämnen:

Johanna Sjödin
Hebefilt Perspektiv
Svensk Sexualpolitik Idag

Projo

Kan säga att jag önskar att jag läste dessa mer frekvent än jag gör, de har mycket bra att komma med och oerhört intressanta infallsvinklar på samhället. Jag vill bara försöka skapa mer vetskap om saker och ting, okunskap är det som föder fördomar. Skall slutligen konstateras att jag är extremt fördomsfull och hatisk när det gäller vissa ämnen och skulle nog behöva "läxas upp" när det gäller vissa saker och jag hoppas folk verkligen säger till när jag "dummar mig". Försöker så gott jag kan att säga åt mig själv när jag inser att jag är fördomsfull att tänka till och vara realistisk istället. Jag har exempelvis ett ganska stort agg gentemot Stockholmare och Stockholm i allmänhet detta mycket tack vare att jag har tyvärr stött på en hel del idioter från Stockholm under min tid i lumpen.

Sen har man matats från barnsben med anti-stockholmspropaganda då man är född på västkusten, oftas med ett skämtsamt drag men det formar ju ändå lite när det genom åren flyter på. Känner ju en del från Stockholm och jag vet att inte Alla Stockholmare är idioter och att Stockholm faktiskt kan vara ganska trevligt stundtals men agget sitter ganska djupt rotat och är svårt att skaka av sig.
[ 8555 ]

3 comments:

Anonymous said...

Eftersom så många ser pedofili och våldtäcktsman som i princip samma sak undrar jag vad som kommer ändras om pedofili blev "erkänt" som läggning.

Kommer gubbsjuka räknas till pedofili?

Tomten0 said...

Ja du... bra fråga, kanske blir lite mer uppmärksammat och folk får kanske förhoppningsvis en ny infallsvinkel och kanske ny syn på det hela.

Jag vet inte...

Anonymous said...

Oj, det här var lika oväntat som kul! Satt och sökte på Twingly och hittade det här inlägget. Jättekul att du gillar min blogg, och oroa dig inte för mycket över Stockholmshatet - det är ju faktiskt både förståeligt och helt naturligt. ;)

/ Robert