Monday, January 5, 2009

Borde Gå Och Lägga Mig...

Jag borde gå och lägga mig men dock har jag tyvärr den där känslan av att det är något jag borde göra innan jag går och lägger mig, någon ritual eller något som får mig känna att nu är kvällen avslutad. Funderar på om det kanske är en sista bit mat eller bara ta sig en dusch och lägga sig och läsa 2 sidor ur min bok för att sen va alldels för trött för att fortsätta och sen sova. Måste fan påpeka att det känns oerhört bra att kunna ta upp mer och mer ämnen på bloggen, jag har tvivlat lite innan att "diskutera" sex och dylikt men när jag väl tar upp det så är det bara rätt. Fortfarande är jag fruktansvärt tveksam över hur mycket jag kan ta upp om andra och skriva om andra på denna blogg.

Visst är det lugnt att lämna ut mig själv, vad finns det Inte om mig på denna blogg liksom ? Andra personer så blir det värre, inte så att jag har ett behov av att prata om känslor, upplevelser och dylikt gentemot andra folk bara de att jag är rädd för att det kanske blir för personligt eller för intimt för den andre parten och det är inte bra ifall det blir fel. Det sista jag vill göra är att såra någon.

Jag saknar mina skriftliga verk, var en till tre gånger i veckan som jag kanske delgav mina upplevelser och händelser för min kurator i smått kryptiska och underliga texter och det var roligt och positivt att skriva sådär och jag saknar det. Saknar det estetiska i det, jag saknar det korta och många gånger intesiva och morbida, jag saknar mystiken och de mångfaldiga budskap som det ofta kunde ge beroende på vem betraktaren var. Det ironiska är väl att jag skrev som bäst när jag mådde som sämst, det svåra nu är väl bara att hitta inspirationen i det som får mig att må bra. Det kanske kommer, alltid fräckare att skriva om mörka saker än om töntiga saker så som kärlek osv.

Fan va jag blev taggad nu, jag har min fina pärm strax till höger om mig. Fan allt jag behöver är en äldre version av word, lite A4 papper och en skrivare. Dock så får nog förnuftet vinna ikväll, en dusch, lite bokläsning och sen sova. Fan jag vill ringa någon och dela med mig av euroforin, sitta och bara vältra mig i galenheter och i skapandet i alla dess former. För att sedan ha sex med tjänsteflicka iklädd endast en Teletubbiesdräkt på en balkong i soluppgången någonstans i Berlin.

No comments: