Thursday, September 11, 2008

Long Time, No Blog...

Shit... det var fan över en vecka sedan jag bloggade senast, känns inte särskilt bra. Har varit utan nätet någon dag och sedan har ju Madde varit här och då känns det inte direkt läge att blogga så sett. Klockan är ganska mycket just nu och jag börjar klockan elva:nollnoll imorgon så borde sova. Har fan bott i den nya lyan i över en vecka nu, riktigt galet.

Utan bloggande,
Utan msn-tjatandet,
Utan nyheter på nätet,
Utan rutiner,
Utan allt detta känner jag mig lite disorienterad,
Utan allt detta känner jag mig lite borta fast ändå hemma,
Blir extra mycket att hämta åter när man flyttat in i en ny lya,
Ångrar inget,
Ville inget annat,
Det var mer än en fröjd,
Det kändes tryggare nu ändå trots mer (?) kaos.

Det är komplicerat,
Det är nytt ?
Det är väldigt mycket på en och samma gång,
Jag är trött,
Jag längtar efter mina rutiner,
Jag längtar efter min vardag,
Jag vill bara ha lite struktur,
Jag söker lite säkerhet,
Jag vill bara få ordning på min oreda.

Klockan är nollett:tjugo och det känns som om jag håller på att av sömnbrist. Jag har bara ett behov av att få ur mig en massa saker som jag suttit och samlat på mig i över en vecka. Att efter så länge få känna att man har möjligheten att blogga är övervälmigande. Visst har jag kunnat blogga när hon varit här men det känns inte särskilt socialt av mig, dessutom föredrar jag att blogga själv. Har inte varit själv på ett tag heller känns det som, asså det var ju ett par veckor sedan jag var
helt själv i den förra lägenheten och jävlar va gött det var och nu skall jag bara försöka bygga klart och få upp allt i denna så jag verkligen kan känna in vardagen och rutinerna till fullo utan att störa mig på allt som känns out of order och som inte är ihop byggt eller uppsatt. Åtminstone är packningen lagad i badrummet och jag har smällt upp mitt köksbord och två stolar, är visserligen en hel del kvar att fixa men det blir bättre för var dag som går.

1 comment:

Sys said...

Du får ta en dag när du är ledig och bara ägna den åt lägenheten =)