Sunday, April 29, 2007

Nätterna...

Jag kanske har lite potential, potential till vad ? Potential till att stanna uppe halva nätterna för att man inte kan somna för man bara ligger och funderar över framtiden och spelar upp en massa onödiga scenarion. Man ligger och tänker på hur man bara ser allt negativt och hur man bara slösar bort precis alla förutsättningar man har. Det är varmt... Frågan är bara om man någonsin kommer våga ta sig ur den skiten man hela tiden försätter sig i, jag menar lite hårddraget så kan jag ändra på min situation på två sätt. Det ena är att bara ta livet av sig, det andra är att sluta vajna och skärpa till mig. Som det känns nu kommer jag aldrig ta mig ifrån där jag står och trampar nu, även om jag har "tagit mig framåt" så verkar det bara som jag trots allt ändå står kvar på samma jävla nivå. Det känns bara som om något drastiskt behöver hända för att få igång mig, tyvärr hjälper det inte särskilt länge för förr eller senare går man bara in i gamla mönster och så sitter man där.

Asså vafan är det bara jag som har så mycket tankar kring da nada eller är det bara jag som totalt lämnar ut mig (fast ändå inte) för fan de som väl har "dagböcker" och bloggar och what not skriver fan aldrig i dem, känns bara som om det är jag. Kind of lonely...


Dagens Nyheter:

Man i Göteborg knivskuren i huvudet. En man knivskars i huvudet när han attackerades av en annan man i Angered i Göteborg vid åttatiden på lördagskvällen. - Svd.se, http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_15291912.asp

- Värsta South Park där med Chris och Saddam, Die Pussy !

















* Video Killed The Radio Star

- Im full of surprises...

Undrar om någon egentligen förstår mina referenser till allt, I wonder...

It's all besser now,
jag har lugnat ner mig och sitter och lyssnar på Oasis - Bring It On Down (försöker inte referera till något, det är bara en bra låt.) Frågan är snarare nu när min kära mor kommer in och frågar om inte jag skall gå och lägga mig snart, det finns en morgondag också. Det finns alltid en jävla morgon dag, om jag inte håller dig vaken med oljud så snälla bara skit i det.

KANSKE REDAN FÖRSÖKT ! but nee...

Om detta inte ger insyn och en bättre bild av vem jag är så vet jag fan inte vad gör, fan jag skriver i princip det som jag kommer att tänka på för stunden och knakar det utanför dörren så konstaterar jag det, it's fucking live streaming man !

Man kanske borde börja knarka bara för att:

* riva upp lite omkring sig
* provocera

* nyfiken
* skapa lite debatt
* uttråkad

Så här halv 3 på natten är det en lockande tanke, frågan är bara hur man kommer se på det imorgon. Jag tycker ju om att provocera, fast på rätt sätt eller nått (jag är en lite lamer.) Jag är ju nyfiken och drogliberal, jag menar alkoholen suger man ju i sig dock motsätter jag mig kaffe ganska hårt. Man borde fan vara uppe mer på nätterna så här, mycket shit som man kommer och tänka på och jag måste säga att jag mår nog som bäst just nu om man jämför med resten av dagen. Kan iofs bero på att ganska mycket gick åt helvete på dagen och jag blev bara frustrerad och en stor del till att jag är ensam hemma, mamma ligger och sover och pappa jobbar.

Det är tyst och lugnt omkring mig, just the way i like it.

De muppar som väl läser detta har de lust att bara lämna något efter sig, en tanke, en åsikt, något.

















*
Think About It...

No comments: