Monday, April 30, 2007

Lars И Социалисты Соотечественника Климата...

Satt nyss och tittade på Al Gores film An Inconvenient Truth och jag måste säga att man blir lite smått oroad och det får en att tänka till, jag menar jag kommer inte bli någon jävla Greenpeaceaktivist bara för att jag sett filmen men man kanske kommer att försöka skära ner på saker och ting. Jag menar även om det inte är mycket är det alltid något och det kan ju knappast skada och kan jag göra något för att förhindra en ytterligare fittsommar i Sverige så är jag fan redo att ställa upp lite för vår kära planet.

För jag måste säga att jag fan saknar mitt svenska väder, jag menar vad hände med min vinter och min sommar ? Allt har bara flyttats om och vintern har flyttats fram och sommaren blir bara längre och längre och varmare och varmare, jag har inget emot att vintern har flyttas fram lite ifall den bara stannar kvar där och håller i sig så man kanske har en ordentlig vinter med snö och sen en utdragen vår och sen en lugn skön sommar som blommar ut i en höst. Låt fan inte bara sommaren bli så jävla bitchig som den varit de senaste, jag pallar inte värmen och blir ju fan nästan tvungen att flytta norr ut bara för att få ett lite mildare klimat, satan !

Problemet är ju att skiten bara kommer bli varmare och varmare och om jag kommer vara i liv om säg 30-40 år så kommer fan medeltemperaturen på en svensk sommar ligga på + 30 säkert, wuppdi-fucking-doo !

No comments: