Friday, March 23, 2007

Mer Folk Blir Smygrassar...

Fler går med i SD

Sverigedemokraterna har kraftigt ökat sitt medlemstal. Vid årsskiftet var antalet medlemmar 2 523, vilket är en ökning med 40 procent på ett år, skriver Dagens Samhälle. Tidigare har partiet bara ökat med några få procent per år.

- Valrörelsen innebar att många fler blev intresserade av vårt parti. Vi drev inga aktiva värvningskampanjer, säger partisekreteraren Björn Söder.

Bland riksdagspartierna ökade antalet medlemmar även hos miljöpartiet, kristdemokraterna, moderaterna, centern och vänsterpartiet. Däremot minskade socialdemokraterna och folkpartiet.

http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_14882723.asp

Först och främst är det fan skrämmande att mer folk väljer att gå med i Sverige(demokraterna) men det är väl kanske inte så jävla konstigt när de andra övriga partierna helt och hållet ignorerar att det blåser högervindar och bara skiter i att ta kampen. När väl skadan är skedd så gör man något, som vanligt får man upp ögonen när det redan är försent. Visst de har ökat med 40% på ett år men Piratpartiet som jag är medlem i har ökat från 0 medlemar i början av januari 2006 till 9591 st och vi är just nu fler medlemmar i
Piratpartiet än vad hela Miljöpartiet vilket jag anser är en riktig uppgång och en enorm framgår för demokratin och för folk som värnar om integriteten här i landet. Dessutom har vi hela 18 st systerpartier runtomkring i världen.

1 comment:

Jorma said...

Smygrassar??
Skulle det vara en komplimang från en rättshaverist?
Är Cecilia Beckroth också smygrasse då hon umgås flitigt med flertalet SD folk?