Thursday, March 22, 2007

Lars Och Blåkläder...

Fan asså det är något blåkläder, snickarbyxor osv. som jag gillar som fan, särskilt att ha på mig. Det är lite pösiga, sköna att ha på sig och jag tycker ändå om att grisa ner mig lite och göra fysiskt arbete när det passar mig självklart. Antar att det har mycket med att det sitter mycket stereotypt och manligt att utöva fysiskt arbete, skita ner sig och göra grovjobbet hemma. Spelar ju självklart ingen roll hur man ser ut, vad du har mellan benen eller hur du väljer att definiera dig, så länge som man gillar det så varför inte.

Klart blir det ju en extra nice touch med att ha en rosa mohawk och ett par rosa solglasögon med glitterblommor på sidorna, blir en bra och skön konstrast så. Tycker om som fan att gå emot normen och det som förväntas av en, skönt att blanda stilar. Som att skejta i kostym, breakdansa i metalkläder eller what ever, sen måste man ju självklart ha något som funkar så att man inte helt och hållet pajar sig bara för att man skall gå emot vågen.


Har ju funderat på att transa ett tag nu, behöver ju pengar för att investera i lite saker och ting men frågan om man då skall transa på ett traditionellt sätt om det nu finns något sådant men hur som helst så skall jag nog fan inte skaffa mig peruk utan köra med den frisyren jag har, kanske färga om det eller något och sen kanske köra kjol eller något kortkort, högklackat kanske om jag klarar av det men sminka mig måste jag självklart göra.

Måste ha på mig lite "kvinnliga" attribut men skall nog bara vara mig själv sen, inte försöka ändra rösten eller gångstil eller så mest för att det skulle vara jobbigt och tidskrävande. Jag gör det nog mest bara för testa på, en kul grej, provocera självklart och sen för att testa mina gränser och bara visa på att jag är öppen för det mesta, kanske inte gillar allt men hey så länge som man inte skadar, utnyttjar någon eller något osv. så skiter jag i vad man gör.

No comments: