Tuesday, February 9, 2010

Sjuk & Stissig...

Jävla bajshål ! Jag blir fan inte frisk, igår var jag på jobbet och de sista timmarna hade jag huvudvärk och feber typ. Då hade jag ändå varit hemma och "vilat" i 4 dagar men det hjälpte tydligen inte, nu är jag ledig igen och förhoppningvis så blir man av med förkylningen men så för en stund sedan började jag bli så jävla stissig, sjukt störande. Precis som om man tagit för mycket bricanyl, det jobbiga blir ju att man blir förbannad och stör sig på det och det blir knappast bättre så det var bara att försöka släcka ner, sätta på lite Pink Floyd och försöka tagga ner.

Jag vill verkligen inte vara sjuk mer, känns ju så där bra och man känner sig jävligt slapp och lökig för att man stannar hemma. Vad skall man göra ? Blir det inte bättre framåt kvällen får jag ringa sjukvårdsupplysningen alternativt gå till vårdcentralen (som är öppen till 22.00 alla vardagar) och be de kolla upp mig för nu har det hållt på bra länge. Brukar vara över på 1-2 dagar med feber och sjukdomstillstånd för att sedan bara vara lite snuvig men nu har fan skiten hållt i för länge !

Pratade med facket förut idag och det var som jag trodde, eftersom mitt anställningsbevis gått ut och de inte har gett mig något nytt att skriva på så anses jag tillsvidare enligt lagen vilket är jävligt gött. Inte för att det kommer förändra särskilt mycket förutom det kommer vara svårare att få mig sparkad om det skulle komma till det. Skulle de av någon underlig anledning de skulle vilja att jag gick så gäller det att klämma ur så jävla mycket ur dem som bara möjligt är. Det skall vara fallskärmar och avgångsvederlag så det står härliga till (kan låtsas i alla fall).

1 comment:

sys said...

Härligt! En tillsvidareanställning! Det är inte alla som har det i dagens läge, grattis! =)

Hoppas du blir frisk snart, det är inte kul att vara sjuk!

Kramar!