Saturday, February 27, 2010

Blood In Curling Out...

Skulle gå och lägga mig, fastnade halvt om halvt i curlingen. Fram tills 6:e omgången såg det bra ut, Sverige ledde över Kanada och vi hade en riktigt bra chans att ta det här men så sket sig allt, Sverige spelade dåligt, Kanada bra och hoppet var ute. Jag flippade mellan curlingen och Blood In Blood Out och i sista omgången så verkar det som om vi hade en chans (jag ville inte titta, ville inte känna besvikelsen), vi lyckas ! Vi tog poängen som saknades, det blir en avgörande 11:e omgång.

På med Blood In Blood Out igen, jag klarar inte av spänningen, jag klarar inte av dramatiken. Det är för bra för att vara sant, vi kan inte ta hem det här, det går inte... jag kommer tillbaka till curlingen, det är inte sant, den svenska stenen glider mot OS Guld, vi fick det !

Kanada - Slovakien nu, såg USA - Finland förut idag. Stackars Finland, det blev 6 mål redan i första perioden sen lyckas man hålla tillbaka och göra ett mål men matchen slutar tyvärr 6-1 till USA och det blir en bronsmatch för Finland. Hoppas på Slovakien nu inatt men det är minimal chans att de tar Kanada, hade varit så jävla gött dock ! Hockeyn fixar jag dock inte att se, måste sova.

No comments: