Tuesday, May 17, 2011

Paranoid Much...?

Fan det är jobbigt att vara paranoid och samtidigt ha 1000 miljoner takegångar som jag har, man blir sjukt trött av det och i slutändan vet man inte vad som är rationella tankar och vad som är ens paranoida. Det blir så lätt att misstro folk, vilket jag inte direkt tycker om att göra men när man förväntar sig att alla mer eller mindre är ute efter en på ett eller annat sätt och sedan kopplar samman tidigare händelser och förlopp som liknar situationer man sitter i idag så blir det bara så lätt att man tror att allt skall ske som det gjorde senast.

Lyssnar på Sojus, ett av de senare albumen från Tyske Ludder, och försöker varva ner från arbetsdagen. Det roliga är ju att jag bara jobbade 12.45-19.30 men ändå kändes det som en evighet och ett ganska kämpigt pass. Saker blir ju inte bättre för att man helt glömt av att man gått tillbaka till heldagarna och tänkt försöka ta sig till simhallen imorgon istället men det får man skippa, åtminstone var det inte hockey i natt. Hade ju blivit illa tvungen att skita i den för att orka med. Det har varit ganska kämpigt det senaste med det mesta och det har väl typ inte gått en enda dag som man inte bara velat skära halsen av sig men det går ju inte, eller ah går och går gör det ju men det är ju väl knappast jag lär göra.

Jag kommer att tugga på så länge som min kropp säger till för att sjukskriva sig är knappast en lösning för min del, nä jag behöver få fixat en jävla tid till en psykolog. Det skulle väl funka att gå hemma i kanske några dagar, max en vecka tills jag skulle börja klättra på väggarna och känna att det är bortslösad tid och jag kommer antagligen gå ner mig ännu mer. Något som är bra är väl att Arre åker på road trip ett litet tag och bli nästan borta i två veckor om jag förstod henne helt rätt. När jag mår dåligt blir jag inte världens mest sociala djur och det kommer nog göra mig lite gott att få vara själv ett litet tag. Så jävla ironiskt att jag då också jobbar på ett jobb där jag möter sjukt mycket folk dagligen.

Jag tror jag såg min regionschef åka från mitt jobb igår, hade ju velat byta några ord med honom men jag missade tydligen den luckan. Kunde ju ring och sagt att han var på väg så hade jag ju faktiskt tagit mig ned på min fridtid för att bara snacka en liten stund. Jaja... får se om jag orkar ringa honom senare, han vet ju hur det ligger till men känns ändå som om det hade varit bra att fått förklarat mig med. Igår kände jag verkligen bara att jag inte orkade ta i det. Har i alla fall fått fogat runt alla lister i hallen nu. Det som återstår är fortfarnade att foga listerna i vardagsrummet, byta foderna runt Arres dörr, sockeln längs med fönsterna samt slipa och måla om de flesta foder i hallen. Detta är inte direkt något som tar så jätte lång tid det är bara att man skall göra det.

Ah... tyska, det gör mig gott i själen.

No comments: