Saturday, May 28, 2011

Kelly's...

Näst upp var det Kelly's, baren som befinner sig på andra lång. Asså det är ett hak och man kan väl inte förvänta sig särskilt mycket, det är fulla människor, många fulla människor som tror de är gudar på att pissa, vilket ofta inte är fallet och det är inte sällan man ser piss lite varstans.

Renlighet: 1 / 10 - Det som gör att det överhuvudtaget får ett betyg är att det är åtminstone rent i toaletten, i pissoaren och i handfaten. Det verkar som om någon gått över golven men resterande bitar är väl ingen som försökt göra något åt på ett bra jävla tag. Jag förstår att det är svårt att städa upp under kvällens gång kanske, man kanske tar det värsta om någon spytt eller pissat på golvet (om ens det) men att åtminstone få det att vara rent efter varje dag känns ju ett minimalt åtagande som man kanske borde försöka göra ? Det bästa hade varit att riva skiten och göra nytt.

Jag menar titta bara på den här bilden, vafan är det sånt här man skall sitta och glo på medan man är på muggen ? Känns ju inte så jävla fräscht. Är det ens någon som försökt städa på den här muggen ?

Utformning:
? / 10 - Finns det något som är bra med muggen ? Den är rymmlig... De har liksom inte ens kvar en jävla spegel. De har den värsta typ av pissoar som känns ofräsch, omodern och bara mest motbjudande. De har något dubbelhandfat i marmor som borde försvunnit med de gamla grekerna. Det enda som tycks vara någorlunda nytt och fräscht är tvåldispenserna men de passar ju så fruktansvärt dåligt in med allt annat så det blir pinsamt.


Kissvänlighet (Pissoar): 2 / 10 - Den är städad. Resten ja... asså det är en jävla plåtbruk där man hamnar, om har otur, med två andra besökare, det får liksom plats... Jag tycker verkligen om dessa pissoarer, de är extremt äckliga och de känns inte särskilt privata. Jag som har lite problem att pissa med publik föredrar lite avskildhet från de andra som står och pissar. Sen de jävla rören som går nedanför, varför såg man inte till att dra de i golvet istället ? Så jävla ofräscht.

Kissvänlighet (Toalett): 1 / 10 - Frågan är inte om det är ännu värre just här, visst skiten är städad men det är först och främst mindre städat och jävligt mycket snuskigare på toan än vad det är runtomkring pissoaren samt att om man väl sätter sig på toan så vill man liksom ändå kunna känna viss privilegium. Man förväntar sig inte så mycket av en pissoar som man gör av en toalett och just därför blir det så mycket värre om det inte är städat där. Sen så är det ju klottrat på toarullshållaren, vilket i sig är kanske lite svårt att undvika men man kanske inte borde köpt en sån snåljåpsrulle från första början.

Bajsvänlighet: 0 / 10 - Jag skulle verkligen inte vilja sätta mig och skita på den toan, det är nästan så att man skulle överväga att gå någon annanstans även om det trycker på. Det finns säkert något i närheten som fortfarande är öppen och chansen är stor att deras toa är fräschare. Behöver man gå så behöver man och då gör man det snabbt... problemet som uppstår sedan är dock inte lika roligt, för att återknyta till toarullshållarna. De påminner om en skoltoalett och det är ofta billigt, tunt och sletet papper på rullarna vilket knappast gör det till en bättre upplevelse.

Helhetsintryck: 0 / 10 - Asså jag vet inte vad jag skall säga ? Nöden har ibland igen lag och ofta på fyllan är man lat och mindre petig för ofta så brukar man vänta till allra sista stund innan man går för att lätta på trycket, oavsett vilket av dem. Har man en valmöjlighet så skulle jag välja något annant framför att göra mina behov här. Hade de åtminstone städat skiten ordentligt så hade man kunnat knåpa hem något / några poäng men vafan nu känns det helt menlöst.

Visst har man varit på värre ställen men i detta fallet är det inte direkt någon större tröst. Man kanske inte skall försöka förvänta sig särskilt mycket heller men det minsta man kan begära att det försökt städa skiten någon gång under det gångna året, eller ?

No comments: