Monday, May 30, 2011

Mer Toalettbesök...

Då fortsätter min små toalettbesök. Dock förflyttar vi oss till Trollhättan denna gång så om ni någonsin råkar befinna er i centrum och skall gå till en thai restaurang så gå då till Muang Thai som ligger på Föreningsgatan 6 de hade jävligt gött käk och skall tydligen vara den bästa i centrum enligt min polare från Trollhättan som själv är thai. Jag skulle rekommendera stekta nudlar med kycklig.

Renlighet: 7 / 10 - Vet inte om det fann så mycket mer att städa, det var bara mest själva stället i sig, inne på toaletten med alla rör och så som inte kändes så fräscha. Det är en liten restaurang men små ytor att göra av saker och ting, det var typ så städat som det kan vara (har väl inte riktigt finslipat poängsystemet helt och hållet och kommer väl bli bättre ju mer ställen jag går på och har att jämföra antar jag). Någon som har något att komma med ? Känns det som om det är relevant överhuvudtaget ?

Utformning: 4 / 10 - Man har ju sett bättre hantverk gällande kaklet på väggarna sen också så drar alla rören ner stämningen ganska rejält samt det vita lilla sketna elementet som inte direkt har fått jätte vacker rördragning genom väggen. Det känns som om hade man bara tagit tag i det, spegeln, toarullshållaren, listerna runt dörren och även dörren i sig så hade man kommit långt. Bara köpa en ny fräsch spegel, enkel och clean. Ruffa upp listerna eller förslagsvis köpa nya samt slipa och måla om dörren och vips har man gjort det bra mycket finare. Det kanske handlar om 2000 kr max och så har man höjt det bra mycket ! Hade man även bara tagit in någon att dekorera det nu bara helvita röret så hade det också blivit bra mycket trevligare. Något man inte bör göra är att bygga in skiten, det blir som oftast riktigt jävla fult och då känns skiten bara ännu mindre och instängt.

Kissvänlighet: 6 / 10 - Det finns väl inget direkt att säga det är en toalett, den är ren och ah... den fungerar.

Bajsvänlighet: 4 / 10 - Det låter ganska mycket från köket som är strax bakom samt att man nästan har disken, där personalen står och tar emot kunder och betalningar, utanför dörren så chansen finns ju att det läcker ut en del ljud. Så kanske inte direkt känns som en safe haven för de som har problem med ljudförteelser när de sitter på muggen och pressa ut ett par stycken.

Helhetsintryck: 5 / 10 - Det en en städa toa som har mer potential och det är inte helt horribelt att gå och göra sina behov där om man inte har problem med att det låter ut. Visst så finns det ett par saker man skulle kunna göra för att öka behaget men för att vara en mindre restaurang med begränsade ytor så är den helt okej. Söker man sig till den i en stund då naturen kallar så är det bara köra på tycker jag ! Du inte ha din bästa stund på toaletten men du kommer inte gå därifrån i ånger, bara lättnad.

No comments: