Monday, May 30, 2011

En Meter Eller Två Meter Toalett...?

På företaget Subwayfår man välja mellan antingen 15 cm eller 30 cm subs, verkar som om samma sak gäller deras toaletter. Antingen så väljer man att sitta inklämd på ca 1 meters avstånd eller slår man upp dörrarna lite och har närmare 2 meter tillgodo. Få saker gör mig mer förbannad när det kommer till toaletter.

Renlighet: 4 / 10 - Förutom det lilla toapapper man kan hinta i hörnet av bilden så var det ganska välstädat. Enligt schemat som satt precis brevid så stod det dessutom att det var städat strax innan jag kom in samt att det städats varje timme innan dess. Det som inte känns jätte fräscht är den jävla planta som precis står intill toaletten.

Utforming: - / 10 - Vem är idioten som skapar sånna här toaletter ? Precis utanför dörren så har du ytterligare ett rum som fan är mindre än toaletten och istället för att bara inte ha en dörr och någon slags skiljevägg så väljer man att ha det av någon jävla outgrundad anledning. Det är väl inte så att man bara låser in sig på själva toaletten och låter nästa dörr vara olåst, eller ?

Det känns ju jävligt underligt att låta någon stå vid handfatet och vänta och lyssna på medan ens vatten porlar ner i porslinsguden. Dessutom hur fan skall man lösa problemet när man skall ut, får man ens plats att stå ifall dörren öppnas utåt ? Även om man gör det hur fan skall man komma förbi varandra ? Det kanske därför själva utrymmet på toan är lite större, man säger till att man är klar, personen utanför öppnar dörren och kliver in medan man själv står lite till höger och sedan smiter ut. Nä ett enda stort minus är vad det är !

Kissvänlighet: 1 / 10 - Asså själva toaletten i sig är väl okej och ren men vafan om man sitter som jag gör har man knappt plats att sträcka ut benen, varför placerade de toaletten så här om de skulle envisas med resten av designen ? De hade kunnat sätta den där toarullsdispensen som för övrigt sitter långt jävla bort och så måste man talla på en jävla växt för at komma åt den typ.

Bajsvänlighet: 2 / 10 - Det enda som möjligtvis är positivt är att det är 2 dörrar mellan dig och de andra och på så sätt skulle möjligtvis dämpa ljudnivån aningen men det är den enda anledningen till att den får ett betyg, ett för varje dörr. I övrigt känns det bara ofräscht att sitta och skita med en växt brevid sig och man måste sträcka sig bra långt för att komma åt papper, man har inget legspace och är man en person som tänker allt för mycket så kanske man låter bli att låsa första dörren för är egentligen spelreglerna när du har två dörrar som du kan låsa ? Jag låser båda men andra kanske inte vågar göra detta och då blir bajsandet ett ytterligare problem om du skall ha någon praktiskt taget andandes dig i nacken medan du sitter och skiter.

Helhetsintryck: 0 / 10 - Asså visst behöver jag gå och kissa eller bajsa där så kommer jag göra det, de håller den ren och de har till och med satt ett glas med en liten blomma vilandes i vatten men det ändrar inte faktum att den är idiotisk utformad och hade det inte varit för det faktum så hade det varit en skitbra toa. Det hade säkert utan problem kunnat få 6:or rakt igenom men eftersom den är idiotisk utformad så hatar jag den. Inget illa menat mot personalen, de var jätte trevliga och det var helt okej käk bara synd att de skall ha en toa som suger. Jag kan bara säga att jag vet hur det är och jag sympatiserar med dem.

No comments: