Saturday, May 28, 2011

Knappast En Bitter Toaupplevelse...

Det kommer nog bli så att mina skithusgranskningar kommer avlösa varandra här de närmsta inläggen.

Nu är det Bitter Bar & Matsal som ligger på Linné och förutom förträfflig service så har de helt okej toalettfaciliteter. De kanske inte riktigt har just de tapetval jag hade föredragit själv om jag valt att inreda en toa men det är städat och verkar skötas bra. Det första jag tänker på är, något som jag inte dock har bild på så mitt minna kan ha fallerat mig men det är att de har en toa för både män och kvinnor och sen en för bara kvinnor. Åtminstone var det så jag tolkade de skyltar som satt på dörren. Kan man bara inte skippa denna jävla segregering och bara köra på ? Skärskilt när det bara finns toaletter och inget annat. Jag skulle kanske kunna köpa att man har en skylt där de visar att det även finns pissoarer men det fula är ju att de inte ploppat upp pissoarer för kvinnor, vet att det varit på gång och att man i princip använt sig av liknande som finns för män eller personer som har en snopp. De som skiljer dem åt är att man sätter sig ned, dylikt en toalett bara att de är avsedda för att kissa så man kan skynda på köerna som lätt uppstår på damernas. Det är ju så störande också att det skall vara sånt jävla tabu att gå in på tjejernas eller killarnas, fan det råkade vara låst på den andra toaletten så jag tog sak i egna händer och gick på den andra.

Blev ju utslängd från damernas på övervåningen på Rock Baren för något år sedan när jag stod där och tjatade ett tag med ett par polare för att vi väntade på någon / några och plötsligt kom det in en vakt och drog ut mig och sa att jag inte fick vara där inne. Vafan jag stod bara och pratade, helt jävla oskyldigt. Är jävligt säker på att om en brud stått inne på killarnas och snackat hade personen inte slängt ut henne !

Nog om detta, över till Bitter och deras toalett. De har flera men gick inte in på alla.

Renlighet: 7 / 10 - Asså det var välstädat och rent och det enda som drar ner det från en möjlig åtta eller nia är just den jävla doften som var där inne. Om de var efter de hade städat eller om det var handtvålen eller vad det var men det var något som stank och gjorde det med besked. Jag och många andra har svårt för starka dofter. Varför bara inte ha något som luktar gott men inte som luktar så jävla mycket ! Det är synd bara... Jag skulle vilja påstå att 7 / 10 inte är fyskam, jag menar det är nästan så städat och fräscht det kan kännas det är bara små saker som gör att det inte blir topp. Det är lite dunkelt, det är mörkt och bara känns inte fullt ut.

Utformning: 6 / 10 - Det som stör mig mest tror jag nog är det överdimensionerade handfat till denna lilla toalett, hade toan varit bredare så visst, det är snyggt och känns väldigt gediget men man känner sig lite trängd när man står och tvättar händerna. Sen så kanske jag inte riktigt hade riktigt valt den spegeln, asså det känns inte riktigt som om stilen på den passar in och den är lite väl guldig och krimskramsig för resten av rummet. Tapeterna är väl inte direkt heller något jag hade valt även om de gav en ganska trevlig känsla så nä. I övrigt så var den kompakt och bra. Man behöver inte mycket mer, det kan lätt bli att det blir för pampigt en massa bortkastad yta till ingen direkt nytta.

Kissvänlighet: 7 / 10 - Det finns väl inget direkt att anmärka på. Det var en bra upplevelse att kissa där, det var behagligt och är jag i närheten av Linné så kommer detta nog vara ett av mina första ställen jag vänder mig till.

Bajsvänlighet: 5 / 10 - Asså detta kommer endast så lågt för att det doftade för mycket av något slags rengöringsmedel eller tvål och jag vill gärna inte sitta där och ha ont i huvudet medan jag krämar. Jag har nog fokus på mina dofter för att slippa fokusera på ytterligare som ger mig huvudvärk istället för att bara besvära mig en kortare stund. Så hade det inte varit för det så hade jag utan tvekan gett den 7 / 10.


Helhetsintryck: 7 / 10 - Jag tycker att det är en helt okej toalett som har potential om man framför allt tar bort den jävla doften. Om man gjort något åt handfatet och spegeln framför allt som är lätt att åtgärda så hade kanske inte helhetsintrycket och dess betyg stigit i form av siffran åtta men den hade varit mer än den sjua den är just nu. Att ge den en sexa tyckte jag var lite väl hårt.

1 comment:

Dom kallar mig Yngve said...

"jag vill gärna inte sitta där och ha ont i huvudet medan jag krämar"

Håller med! Hellre att det då luktar lite skit, det är fan bättre och långt mer naturligt än att andas in huvudvärksframkallande rengöringsångor mitt under den bruna kampen.