Sunday, May 31, 2009

Invigning & Grill...

Allt folk som bangade och inte hörde av sig av någon anledning missade ju verkligen något igår, gårdagens höjdpunkt var väl när man själv satt utomhus och tittade in i vardagsrummet och får se Erik och Victor rasera mitt vardagsrumsbord genom dansanta rörelser. Ena stunden ser man de två herrna uppe på bordet spejandes ut över dansgovet och i nästa sekund så står de plötsligt på golvet, vad kan man göra för utom att le inombords ? Ett sketet gammalt vardagsrumsbord i massiv ek som brakar sönder, sånt som händer. Synd men bryr mig inte särskilt mycket, lite små störande dock att vara utan ett vardagsrumsbord ett par dagar men verkar som bror min skall köpa ett nytt så jag kan ta hans. I övrigt var det en intressant blandning människor men saknade en hel del folk.

Förstår de som redan var uppbokade och det är helt lugnt och vissa hade morgondagen planerad med jobb och sånt är acceptabelt bara störande när folk inte alls hör av sig, hade väntat att det skulle bli en sjuhelvetes massa folk och laddat upp inför detta och så blir det bara en mindre skara, visserligen trevligt men fan kan man bara inte höra av sig om man inte kommer ?

Har gjort en omvärdering av bordet, verkar som om det kommer hålla trots allt. Är ju trots allt massiv ek och är gammalt så det är gjort för att tåla lite våld. Skall bara fixa nya träplugg så tror jag det är så gott som nytt.

No comments: