Sunday, May 17, 2009

5 Years Of Progress Festival...

Igår var det 5 Years Of Progress FestivalMusikens Hus och jag hade mina funderingar på huruvida jag skulle gå eller inte för att jag var minst sagt utarbetad och sliten som fan men jag tog mig samman och drog dit till åtta snåret. Strax efter detta började Mr. Jones Machine som jag nog egentligen aldrig hört men har ju hört talas om de och de var nice som fan faktiskt, oväntat nog sjöng de på svenska en hel del. De spelade ett par låtar och om jag fattat det hela rätt så spelade de in det också för att senare lotta ut denna exclusiva live-singel, jag hade gått innan de gjorde det. Visst var det dumt av mig att gå innan jag fick sett Sturm Café som gjorde sin sista spelning någonsin och detta var min första och sista chans att se de live men de skulle spela vid ett och jag orkade fan inte stanna kvar. Jag lyssnar ju inte de facto jätte mycket på de men hade varit skoj att se de trots allt men så blev inte fallet.
* Mr. Jones Machine

* System - Svåra, Excentriska Och Jävligt Bra

De kunde väl släppt på sitt face lite åtminstone när de gick av men icke ! Kom precis på att igår var det precis ett år sedan jag såg VNV NationMusikens Hus igen, varför jag kommer ihåg detta är för att klockan gick över midnatt och Ronan konstaterade att det var den 17:e maj, alltså Norges nationaldag.

Efter System bar det av till nedervåningen och titta på Kopfer Kat, hade för mig att de var två personer men verkar som om jag misstagit mig eller så kanske de bara kör en live. Hur som helst var det nice och riktigt, riktigt bra. Dock var det synd att det var så lite folk och att alla var ganska stela av sig. Dessutom skulle volymen varit mycket högre än den var som när de spelade på Röda Sten, jävlar vilket röj det var då. Kan inte få allt man vill ha.

* Kopfer Kat

Får skriva mer imorgon, nu måste jag fan sova, trött som ett as (tjugotre:fyrtio).

No comments: