Thursday, November 20, 2008

En Dag Som Denna...

Ja asså detta har ju också varit en udda, dag. Min kära arbetskollega "utmande" mig att fråga Tidningsbruden om hon ville ta en fika med mig, vilket jag fan ändå gjorde !!! Fatta hur sjukt oväntat av mig, jag menar detta är en person som dumpar tidningen hos oss inne i butiken och säger hej och går sen igen, inte mer än det. Asså det var inte själva svaret jag var så intresserad av, visst hade det väl varit fräckt att tagit en fika med henne men själva grejen att bara helt appropå inget bjuda någon på en fika var jävligt nice. Det är så jävla Inte mig, jag menar sånna här saker gör inte jag men jag bara slängde mig in galenheten och tog chansen. Konversationen gick väl något i stil med:

Jag : Måste bara fråga dig en sak
Hon: Ah ?
Jag: Du har inte lust att ta en fika med mig en dag...?
Hon: (Lite ställd) Ehhh... mmh ?
*paus*
Hon: Jag är upptagen...

Sen vet jag inte riktigt vad jag sa, något så oväntat av mig "Ok" men liksom vafan skit samma om hon är upptagen eller inte, jag tog mig mod att bara fråga något helt "okänd" att ta en fika med mig. Det är knappast varje dag jag gör det. Så jag förtjänar en Kaka !

Ännu
e
n dag så har jag och Sidi varit jätte duktiga och fixat och haft oss så nu är ett av stallagen tillbaka i sin ursprungliga form och för detta får vi lussebulle imorgon. Hade vi inte blivit klara tills imorgon så hade Henrik, vår chef hotat med att dra in fredagsbullen.

Något annat som var ganska klockrent var att tappa upp ett skitvarmt bad, sätta sig medan det tappdes upp och bara njuta för att sedan knäcka en öl när man väl tappat klart skiten. Herre jävlar vad den ölen slank ner fort och jag antar att det var en blandning av att dricka en öl fort, jobbat länge och mycket i veckan samt att man lyckades slappna av i ett varmt bad som gjorde att jag blev aningen packad. Det kändes så i alla fall, ens kroppskontroll var inte den bästa eller snarare så var man bara för "lealös" och avslappnad att jag knapp orkade eller vågade för den delen ta mig ur badkaret. Drog ur proppen och hoppades på att jag skulle vakna till lite, vilket jag gjorde och kravlade mig ur badkaret och gick direkt till sängen utan att direkt orka torka mig så jätte noga, hade en massa badskum lite här och där. Vaknade typ 1½-2 timmar senare, min kropp bara andas alkohol just nu. Såg klart Jurassic Park för en liten stund sedan också, helt okej rulle.

Fattar inte vad som har blivit av mig men jag missade bussen imorse, visst okej jag hade ont om tid när jag sprang ifrån lägenheten men min klocka skall gå någon minut före bussklockan men när jag väl var framme vid hållplatsen så ser man min buss i horisonten (inte bra).

3 comments:

Anonymous said...

hahah så jävla gött L-G :)
synd att hon banga. de hade inte jag gjort serru.
vilket klipp var klockrent förresten? :D

Anonymous said...

senast igår sa jag till min kära mor att jag måste bjuda upp dig hit snart! :) saknar dig! tänkte att vi kanske kunde matcha in det med en hbt kväll på krogen som är en gång i månaden? :)

Tomten0 said...

Det får vi allt ta och göra, får nog bli typ efter jul dock.