Friday, October 17, 2008

Jag Behöver Mer Tid...

Tackvare att Jimboo på jobbet missuppfattade mig när jag frågade om han kunde ta min tid idag så blev jag tvungen att jobba 9-18 för att han trodde jag bara ville byta pass. Frågade flera gånger och sista gången dagen innan och det var ju lugnt. Så bra tänkte jag, då kan jag dra på Vanjas ettårsdag och fira den samt träffa Olof och chilla sen på kvällen men nä ! Istället ringer chefen vid 9-tiden och frågar lite skadeglatt vem som skall ta Jims pass om han tagit mitt, självklart blev det jag. Jag hade redan då varit uppe i typ 4 timmar. Var knappast sugen på att dra och jobba, dagen blev inte bättre av att man hade en massa jobbiga kunder som inte förstår att man inte kan göra vissa saker för att det skulle ta halva dagen och den tiden har man inte när man har typ 1000 andra saker att göra.
...bloodlust

Just nu står du inte så jävla högt till Jim, det går visserligen över men jävlar va jag inte är glad på dig just nu. Alla gör misstag, det är mänskligt att fela dock borde du försökt tajma det lite bättre. Det är så mycket jag vill ha sagt och få gjort men har verkligen inte tid eller ork till det. Imorgon bär det av till jobbet igen och sen på kvällen skall man ut med Arlene, skall bli riktigt skoj att träffa henne igen och hoppas att lite andra från Filmvetenskapen dyker upp också. Fan asså blir så jävla sur missade en av min bästa kompis dotters ettårsdag, allt bara för att Jim missuppfattade mig. Hade jag bara vetat att jag hade behövt jobba så hade jag kunnat komma dit på förmiddagen eller kanske bytt pass med någon annan och dykt upp på eftermiddagen, istället blev det inte ett skit, jag skäms !

Det känns som om "jag ringer dig sen" har blivit synonymt med, "jag har inte tid och prata med dig och det känns tillräckligt obetydligt för att komma ihåg". Nu har det med största sannolikhet inte med detta att göra men det känns verkligen så. Vet att jag inte direkt skjutit till mycket från min sida men fan verkar alltid lyckas med att orka ringa när det är riktigt dystert men då svarar inte folk eller så har de inte tid att prata just de. Får bara fortsätta försöka. Ja jag är sur och tycker synd om mig och det är det fan !

Jag skäms för att jag är en dålig människa och inte umgås och socialiserar mig tillräckligt med min omgivning, förlåter ni mig ?

Jag skulle kunna sitta uppe hela natten och blogga av mig och jag tror det skulle göra min själ gott men tyvärr måste jag tänka på min faktiska kropp också, den behöver sömn för jag börjar nollnio:nollnoll imorgon.

No comments: