Wednesday, October 29, 2008

It's All Me...

I all jävla kaos så skall mina solglasögon "gå sönder" tror jag dock kan laga de. Automaten tog mitt jävla kort så nu har jag inget bankkort i ett par dagar, lite störande men jag överlever. Mycekt som skett på kort tid, känns som om jag bara vill ha tillbaka mitt liv som det var för lite mer än en vecka sedan. Dock går ju inte det, får blicka framåt istället och traggla sig igenom allt detta.

Gör jag för mycket ? Folk verkar tycka det men jag måste, kan inte bara titta på medan folk förfaller, hur skall jag kunna rättfärdiga min existen då ? Tror jag behöver träffa min kurator igen, en av de få som varit i hela denna röran. Jag behöver bara "strukturera" allt och...
jag vet inte. Skulle klara mig utan men å andra sidan kan det vara bra. Får se, skall hem och ta det lite lugnt.

Jobba imorgon, hoppas jag fått löst lite tills dess, vill inte att det skall bli som igår. Det blev Väl rörigt och jag kunde inte riktigt fokusera på jobbet. Lite rädd att det skall visa sig att folk har rätt när de säger att jag inte kan rädda alla. Jag måste försöka, jag kan inte bara ge upp. Ingen tvingar mig, ingen försöker snakea mig, it's all me.

No comments: