Thursday, December 31, 2009

Fortress Of Solitude (500)...

Jaha då var snart det kristna räkneåret 2009 över, det är nog inte så många som funderar kring detta men dessa år som förlöper räknas efter någon jävla snubbe föddes som en stor del av jordens befolkning tror är son till Gud. Även många som inte tror på Gud eller Jesus för den delen köper denna tidsräkning för att den är just så jävla inarbetad. Det smått underhållande är ju att man kommit fram att Jesus borde varit född snarare någonstans mellan 7 - 4 år före Kristi födelse och det har varit en jävla massa härj fram och tillbaka. Frågan är väl vafan man skulle räkna efter om man nu borde ändra den innarbetade Gregorianska Kalendern, jag har inget bra svar men det måste ju vara en tidpunkt som man verkligen kan fastställa för man kan inte ha en flytade tidsålder för det skulle bli oerhört förvirrande.

Detta var dock inte det jag hade tänkt att ta upp, kom av mig lite. Nyår är alltid något stort, ett tillfälle att festa och supa skallen av sig, umgås och ha trevligt. Visst jag kan hålla med och förstå detta men jag är trött på att behöva supa och festa på vissa specifika datum. Har försökt de senaste åren att inte dricka och skita i alla vad som heter nyår, har gått så där... jag ett par år har jag varit hemma, tittat på film och umgåtts med någon kompis, ett år var jag faktiskt på en riktig fest tillställning och det bjöds på en massa mat och dryck, jag var dock nykter och festade ändå. I år blir det att laga mig själv en riktigt god måltid, ta mig en öl eller två kanske och njuta av Sverige - Finland i JVM.

Olof och Martin kanske tittar förbi, får se men gör de inte de så är inte jag direkt olycklig. Jag har varit runt och flängt så jävla mycket i år och faktiskt umgåtts en hel del med folk och bara gjort saker, kommer verkligen kunna njuta av ensamheten efter allt umgänge i år. Folk kan man sannerligen få för mycket av och jag är inte den som inte kan umgås med mig själv, jag är ju hur trevlig som helst, rolig och bäst är väl ett ord som beskriver allt. Jag önskar eder alla ett riktigt gott nytt år och hoppas att ni haft ett lika bra år som jag haft.
- more will come...

No comments: