Wednesday, December 16, 2009

Backup...

Jaha då har det hänt, det som inte får hända, min hårddisk har craschat. Det är inte bara så att det bara är att formatera skiten för något har blivit vajsing utan datorn vägrar hitta skiten och den knackar och det hade ju inte varit hela världen och det skulle bara att köpa en ny nästa månad, shit happens men detta hade varit sant om det inte var den hårddisk där jag har allt ! jag håller kärt. Jag har varit ganska borta större delen av dagen och sökt svar men inte funnit något än, håller tummar på lite folk som förhoppningvis kan hjälpa mig. I sämsta fall får jag leva snålt ett par månader, spara ihop en massa pengar och skicka den till några som verkligen kan hårddiskar och hoppas att de löser det. Det finns inte i min värld att allt skulle vara borta, det finns bara inte ! Jag hade alla mina bilder som jag någonsin tagit sedan 01 på datorn, har en hel del på Charles server men mycket har jag inte laddat upp än och det är en hel del dokument, musik och annat krafs som är mer eller mindre ovärderligt för min del. Jag vill inte tänka på vad som skulle hända om allt verkligen är borta jag vet inte hur jag skulle fixa det.

Jag saknar min musik...

2 comments:

sys said...

Vännen, det kommer att lösa sig. Ska kolla med lite annat folk vad de kanske kan göra. Vad är det för modell på disken? *kram*

Noa said...

Alltså.
alla mina sympatier, på riktigt.
FAN!
beklagar sorgen.

får även småpanik när jag hör om såntdär...har visserligen nån backupp men inte på ALLT.
Om jag bara fick tummer ur * och lärde mig bränna ut saker på dvd-skivor skulle det inte ens vara något problem..har ca 500 tomma skivor med fodral och allt, tid och ork finns också. Men jag kan helt enkelt bara inte.
..