Sunday, August 5, 2007

Vecka 32...

För kommande vecka skall jag helst ha gjort detta:
(Dock är inte allt gjort så kan jag gläjda mig att jag börjat och att jag fått gjort igenom något istället för inget. Måste se de små segrarna i vardagen)

* Gå igenom ett olyssnat album
* Generbestämma en mapp
* Skriva av en Cat Rapes Dog låt
* Titta på en köpt film
* Titta ett avsnitt av den lånade anime serien
* Läsa lite ur den bok jag "läser"
* Ta ett dopp i Aspen, möjligt bad om temperaturen tillåter. Om inte försöka Skejta någon dag.

Orkar nog inte fundera ut något mer så mindre konkret jag borde försöka göra denna vecka. Asså något som att ta en bra sak för dagen och skriv ner den eller dylikt. Det känns för allvarligt och tankekrävande för stunden. Jag får nöja mig med detta och i och med att jag gjort detta så får det vara dagens present till mig själv, mitt egna Kakpoäng som de kör med i Morgonpasset. Skulle ju vara väldigt bra att försöka ge mig själv en present någon gång i veckan samt till någon annan. Eller liksom uppmärksamma något bra jag gjort för mig själv och någon annan. Kanske borde försöka se ifall jag gjort något litet bara varje dag och sen försöka sträva lite efter att göra någon lite större gärning varje vecka, de får dock aldrig bli en press och ett krav att jag måste göra ditt och datt för då går man slutligen under.

Dagens Presenter:

* Jag har tagit i tu med min lista och skapat en veckolista som jag skall försöka genomföra. Dessutom gått igenom mina mål på den stora listan och analyserat de lite mer och gått mer in på djupet på ett par stycken.

* Jag är resonabel och funderar sunt kring en hel del rad förbättringar och saker som skall göra mitt liv bättre och ger mig själv mål att fokusera på varje vecka för att ta mig igenom livet och den närmsta tiden. Allt för att få mig själv att må bättre.

* Jag har hjälpt mina föräldrar idag bl.a med att kalka plus att jag skjutsade min bror och hans flickvän till Borås kanske inte verkar så mycket men det är först och främst alltid något och det är något som jag ser som en självklarhet. Vilket jag är ganska säker på att inte alla gör
men sen är inte jag som alla heller. Säger varken bu eller bä om jag är bättre än vissa personer eller så men en sak jag kan konstatera är bara att jag har lite mer hyffs, är givmild, hjälpsam och ställer oftast upp utan ifrågasättande mycket mer än många andra. Finns alltid folk som är ännu bättre på detta och hjälper även folk som de inte känner vilket är beundransvärt och något jag skulle kunna tänka mig att göra någon gång i framtiden när jag har kommit lite mer på fötter. Kanske åka till någon del i världen och konkret och handfast hjälpa folk i nöd på ett eller annat sätt. - Skall nog dra mig tillbaka nu, kanske kommer mer imorgon.

No comments: