Friday, August 17, 2007

Vadå Helg...?

Jaha då var det helg igen, vafan det nu betyder. Är aningen sliten efter ännu en vecka på jobbet och nu har man hela den så kallade helgen ledig och vad gör man ? Man går och sover typ en timme för man är helt jävla slut trots att man bara jobbade till 12 idag. Det är mäktigt och det tar på krafterna, tur att man bara har 10 jobbdagar kvar sen är det till att plugga. Självklart orkar man inte riktigt vara så social och man drar ner och hyr film och av ren vana så köper man lösgodis, chips och dricka som kommer ta typ 2-3 dagar innan allt är konsumerat. Är väl bra att det tar lite längre tid nu, förr kunde man smälla i sig allt under en dag. Det bästa är ju att jag har skit mycket film och tv-serier som jag inte tittat klart på här hemma och så går jag och hyr film istället, det är jäävligt snyggt gjort.

Dra på Kulturkalaset som det numera heter orkar man inte heller, eller dra på krogen för den delen. Hela helgen går mest åt att vila upp sig eller hjälpa till här hemma med saker man inte hinner få gjort annars för man jobbar, eller snarare man orkar inte göra de under veckan. Det blir säkert bättre med tiden, får trots allt ta åt mig att jag inte jobbat så här mycket ihållande någonsin o
ch detta också efter att varit sjukskriven i nästan ett halvår. Blir nog bättre när jag börjar plugga, har man lite mer fritid och mer chans att ta sig en tankeställare och ta någon minut för sig själv ifall man behöver. Skulle jag göra det på mitt jobb skulle det sluta med att man kör av vägen, vilket inte skulle vara så lyckat. Nu är det dock film som gäller och det i massor, tre hela jävlar.

Babel - Det skall ju vara en sån här bra film som man skall se.
Texas Chainswa Massacre - The Beginning - 6:e filmen i serien tror jag.
Talladega Night - The Ballad Of Ricky Bobby - Will är ju bara grym...

No comments: