Saturday, January 22, 2011

Varför Jag Inte Är Som Alla Andra...

En av anledningarna till att jag inte är som alla andra är att min hjärna som idag inte riktigt fungerar på samma nivå som andras. Till min besvikelse så inser jag att jag nog måste steka upp köttfärsen som jag har i kylen för att den inte skall bli dålig och det är väl runt 2 kg drygt. Det första en normal människa hade gjort hade ju varit att dela upp detta på två omgångar, jag slängar i allt optimistiskt och tänker fan inte ställa mig och steka i två omgångar, jag är lat, nu kör vi !

Det går men det är besvärligt men desto mer köttfärsen steks desto mer plats blir det för mig, när jag väl börjar slänga i lite kryddor för att göra det lite godare så inser jag plötsligt, "fan jag kan ju göra mat av det här". Asså vad är mitt problem ? Detta är liksom inte första gången jag står och lagar mat och inser att det inte bara är något slags måste som behövs göras för att skiten skall bli dålig, man kan ju faktiskt ta tillfället i akt och äta av skiten när man ändå håller på.

Det var ganska nice att jobb idag, gick väldigt snabbt också nu när jag tänker efter. Fick väl gjort lite och förhoppningsvis imorgon får man gjort ännu mer. Skönt att få jobba med Simon igen, var ett tag sedan sist vi körde helg ihop. En massa gallskrik och din mammaskämt dagarna i ända.

No comments: