Tuesday, January 11, 2011

Gråtrunka I Soffan...?

Är det inte bara dags att sätta sig i soffan, dämpa belysningen ta fram toarullen och ditt bregottpaketet (som stått framme en liten stund så det mjuknat), ställ det på bordet framför dig, börja med att ta av dig sockarna, fortsätt med resten av kläderna och vik de prydligt i en hög bredvid dig. Nu kan det vara lägligt att sätta på låten som gör det hela till en så mycket mer speciell stund, en stund bara för dig själv. Bobby Mcferrin - Don't Worry Be Happy är naturligtvis det självklara valet, du kanske känner att du behöver ha lite tid på dig, låt den i så fall gå på repeat.

Nu tar du och gräver ner din ena hand, vilken som helst (du kanske föredrar en strangers hand och i så fall kan det vara bra att fått den bortdomnad redan innan du sätter på musiken) rejält i paketet och få den ordentligt kletig och go för att få riktigt mysigt. Spelar du i en högre liga och föredrar lite mer motstånd så kanske du skall skippa bregotten helt och hållet.

Nu när du verkligen satt dig till rätta, slutit ögonen och känner hur du börjar tas med av rytmen i låten så är det bara att köra på. Du kanske har svårt med taktkänsla, dra i så fall till på en given ackord som går igenom hela låten. Är det så att du fäller en tår eller två så känn igen skam över det, du sitter ensam, i ett rum med dämpad belysning, lyssnandes på
Bobby Mcferrin - Don't Worry Be Happy samtidigt som du sitter och tar på dig själv, vem fan är så självsäker att de inte griper tag i en ?

Fan snacka om antiklimax !

No comments: