Friday, January 7, 2011

La Familia...

Fick lite hjälp av la familia igår, Solveig och Pappa hjälpte mig och spackla och fan det blev riktigt jävla bra faktiskt. De är bra mycket bättre på det där än vad jag är, eller verkade åtminstone så. Henrik installerade lite lysknappar samt fixade så att jag har en fungerade spisfläkt och diskmaski, hur awesome som helst !

Affe det lilla svinet bara låg och slappade sig och gnällde lite då och då. Vissa har det bra. Solveig tyckte för övrigt att jag skulle ha det så här, asså slipa och jämna till det men verkligen ha det spräckligt. Något jag inte ens kommer att fundera kring, vet inte riktigt om hon var seriös, skulle fan inte förvåna mig om hon vart det dock.

Pappa rådde mig förövrigt om att det nog var enklast att ha kvar väggen där den stod, annars blir det nog bara en Jävla massa merjobb och i slutändan så kanske det ändå inte kommer vara värt det.

Diskuterade även huruvida jag borde slipa om golvet och det kanske var bäst att ta in någon att göra det åt mig, för att göra det själv verkade inte direkt vara något man bara gav sig på. Så det får väl bli kanske en senare fråga. Det som står på agendan nu är att spackla ovanför fönsterna även ta lite husfix och fylla igen hålrummen ovanför fönsterna. Efter det så blir det till att spackla på de ställen där man missat för att sen slipa skiten.

Ganska underhållande och lite tragiskt att jag räknade med att vara färdig med vardagsrummet innan jag flyttade in. Hade inte riktigt räknat med att det skulle ta så här lång tid som det trots allt gjorde. Visst har jag fått rivit en vägg och det tog sin lilla tid och gjorde att jag stannade upp i mitt arbetet ett litet tag för att jag ville frakta bort skiten innan jag fortsatte igen osv. men sen har jag väl inte jobbat dag och natt för att bli klar med skiten heller. Har även kanske inte bett om den hjälp jag kanske borde bett om heller.

No comments: