Wednesday, January 19, 2011

Nästan Varje Kväll (2)...

Delar upp mina inlägg, sen om de inte riktigt återberättar historian kronologiskt får ni stå ut med.

9/1 - 01:00 (typ)

Nästan varje kväll / natt så tänker jag på att ta livet av mig. Inget seriös, bara mer en önskan om att göra slut på det hela. Funderar mycket kring olyckor, krascha med bil eller något allvarligt, inte att jag medvetet vill göra det utan mer efterspelet kring sjukhusvistelsen. Något att vara sjuk över, kanske få sympati.

Jag funderade på att dricka rengöringsmedel, i samma syfte nyss. Inte för att jag skulle göra det. Var länge sedan jag skadade mig självmedvetet för att kunna gå från jobbet eller stanna hemma. Det var ca fyra år sedan sist, vad jag vill minnas. Då hällde jag varm soppa på min hand och spolade varmt vatten på den för att få en ordentlig effekt. Slutade med att jag stannade kvar trots allt och gjorde bara lite lättare uppgifter. Detta var på Scan Tire.

Gången innan dess så slängde jag mig raklång på en grusgång i syfte att få det verka som jag vurpat med tidningsvagnen. Kommer inte ihåg vilke sommar detta var, troligtvis '05. Sen har det väl hänt att man fått sig själv att må så fysikt illa att man verkligen spytt.

Mår man dåligt går det ganska snabbt att stressa upp sig till den punkt att man spyr. Allt bara för att man inte känner att ens psykiska mående är skäl nog att vara sjuk från jobbet.

Ibland känns det som om jag för fel val medvetet eller omedvetet för att straffa mig själv.

Efter varje natt tycks jag starta om känslomässigt, jobbigt. Jag är likt en känslomässig guldfisk.

11/1 - Hur fan skall jag nu kunna runka ? Kan fan inte sluta le (tack vare mitt Rickrolled skämt).

När gick jag och lade mig glad senast ? (Fan va dyster insikt)

17/1 - Nu är åtminstone Simon tillbaka på jobbet, allt känns genast avsevärt bättre. Behöver köpa nya dojor (gjorde det idag) jobbigt men får jag användning av presentkortet vi fick i alla fall. Känner behov av att komma iväg och simma också. Har ju inte gjort det på två månader.

Varit så mycket med lägenheten så det känns som om man borde satsa på den när man är ledig. Allt blir så mycket lättare om man bara är två. Särskilt flyttning av möbler. Skall till min psykolog på tordag (imorgon). Behöves ta fram lite saker jag behöver prata om och få hjälp med. Jag vill få igång mina rutiner.

No comments: