Thursday, January 20, 2011

Professional Killer...

Dagen började med att gå upp tidigt och masa mig iväg till min psykolog, satt mest och pratade om mig och mina problem som jag tror jag vill ha hjälp med. Hon tyckte att min relation med mina föräldrar var något hon antagligen skulle kunna hjälpa mig med och det hade väl varit bra om jag fått hjälp med det. Vet ju själv inte riktigt vad jag vill, har bara en känsla och ett behov av att gå och prata med någon och som vanligt så är det lite diffust så här i början med någon ny person men brukar ge med sig lite allt eftersom. Just nu var det bara mest att prata om mig och min situation och hur min faktiska familj ser ut, lite bakgrund och så.

Får väl se vad som kan dyka upp framöver, enda jag vet är att jag i princip inte har haft några aggressionsproblem av den sort som jag haft förut på ett bra tag känns det som. Även
om man varit arg, frustrerad osv. på personer i sin omgivning och med omgivning menar jag mest folk man stöter på i vardagen och inte folk man umgås med eller dylikt. Har liksom inte haft den där nästintill okontrollerbara känslan av att bara ge mig på någon i ett blint och svart raseri. Har också tillsynes blivit av med mina ticks också som jag haft när kommit på mig själv att tänka depraverade tankar.

Det ironiska, eller något är ju att jag inte riktigt kan vara nöjd med att det är borta utan vill gärna veta varför det hela började och varför det plötsligt slutat eller om de bara lagt sig för att vila en liten stund för att sen komma tillbaka tredubblat. Varför det börjat är ju ganska lätt att säga, många av orsakerna, stress, innestängde känslor och konflikter som aldrig kom till ytan.

22:11 - Min syster, hennes karl och deras käre son, min systerson Affe tittade förbi och jag var mitt uppe i mitt inläggskrivande och därför dog det lite tvärt här. Efter det så har jag laga
t lite mat, tagit mig en middagslur och varit på personalmöte.

Skulle väl bara skriva något om att jag dragit på ytterligare ett lager med färg på väggarna och de har täckt ganska bra redan nu. Detta alltså efter jag bredspacklat på betongvägg och sedan slabbat på 2 lager med takfärg (03). Förvånandsvärt bra resultat ändå, kanske borde rört om lite mer än jag gjort och sett till att rollat bort ränderna ordentligt som lätt blir men i övrigt så var den grymt bra.

Nu skall jag bara slänga på ett lager med väggfärg (20)
så kommer det bli så ljust och fint här inne så det inte är sant. Det är redan avsevärd skillnad och bättre kommer det bli !

H
ar också hittat mitt nya favorithjälpmedel i min renoveringsprocess, det är reperationsfogen från Tremco som jag inhandlade på Jula och nej jag får inte betalt för att skriva om dessa saker jag är bara störd i huvudet. Kom ju igång lite när jag såg expoxylim och blev liksom upprymd och glad och ett litet ooo ljöd i min hjärna, ett sånt där ljud som verkligen visar att man hittat något intressant och spännande. Hur som helst så är fan reperationsfogen helt kickass, det är typ som latexfog fast går att slipa typ. Skit bra för ibland har man håligheter som inte riktigt är spackelvänliga och man har en hel del att fylla igen och orkar inte spackla i omgångar eller så är man inte sugen på att köpa husfix och stå och blanda ihop någon häxblandning, då är denna fan skitkäck !

1 comment:

Noa said...

Hoppas att du berättade om dina självskadeimpulser vännen.

Ring / sms:a (kan kännas enklare ibland) om det är något, anything.
Vet att det inte är din starka sida kanske, men vad fan. Tänk: Noa är själv knäpp, Noa är arbetslös och har inget att göra just nu ändå (lovar att det är sant 99.9% av alla gånger), Noa är min vän och bryr sig oerhört mycket om mig och om hon kan göra någonting så vill hon absolut det!

Om ovanstående inte är för dig, alla gilalr ju inte metoden "prata med någon" så kanske dra ner på socker/coca cola kan hjälpa lite lite med agressionsbiten iaf.

KRAM

ps. du behöver ju inte posta det här inlägget om du inte vill.