Wednesday, January 19, 2011

Ditt Mogolida Råtthål...

Lite från förr...

Har varit dålig på att blogga den senaste veckan, har varit ganska upptagen och väldigt mycket inte hemma. Har väl inte direkt hänt särskilt mycket förutom att jag var uppe på inflyttningfest hos Yngve i helgen och det var helt awesome ! Asså om möjligt var det fan mer mer kärlek än på nyår, det var definitivt mer naket (till viss del). Folk är så jävla timida av sig, de gick fan till köket ganska snabbt så fort folks tröjor och t-shirts flög. En sak är klar att jag och Yngve skall fan göra stan osäker senare i år och jag hoppas fan att Markus svänger förbi någon gång eller att de trevliga personerna som var på festen och de från nyår sammanstrålar någon gång, vem fan vet vad det hade kunnat mynna ut till...

11/1 - Jag vill transa !

Jag var sugen på att gå ut, dra på Gretas och transa lite. Leva livet och bara få släppa loss !

Eftersom man aldrig riktigt vet hur länge en artikel ligger uppe ibland, förhoppningsvis gör den det men sak samma. Det är Jonas Crambys lilla utlägg om "Partyknarkarna Sabbar Vilken Fest Som Helst".
Jag har gått ut i Stockholm regelbundet sedan 90-talet och vet av erfarenhet att det enda som sabbar en fest mer effektivt än ett tillslag från ravekomissionen är om man faktiskt låter partyknarkarna hållas. De är ju så fruktansvärt tråkiga.

Med små självgoda leenden nickar de åt varandra, går in på toaletten och drar i sig något som befunnit sig i åtminstone tre personers ändtarmar och kommer sedan ut och tror att de är James Bond – fast de beter sig exakt som Austin Powers.

Ta den rekordtöntiga drogen poppers till exempel.

Poppers är ursprungligen en slags hjärtmedicin vars ånga brukaren sniffar i sig och upplever, enligt uppgift, en kort men intensiv eufori som enligt myten gjort den populär bland coola hedonister som mods och partybögar. Verkligheten ser dock annorlunda ut: en person som varit på weekendresa till London går på klubb och tar ett par andetag i en insmugglad poppersburk. Han eller hon får då hjärtklappning, blir lite yr och är tvungen att sätta sig ner precis som en gammal farbror som stått för länge i kön till julbordet. Detta beteende upprepas sedan resten av kvällen tills det antingen är dags att gå hem (ensam) eller få en massiv stroke på toaletten. Och det är allt.

En annan drog som har ett tufft rykte men som i verkligheten bara är påfrestande är kokain. Den får användaren att tro att han ser ut som Cillian Murphy och har munlädret hos en ung Bill Hicks när han i själva verket liknar Jönssonligans Ragnar Vanheden och berättar ordvitsar så gamla att Sten-Åke Cederhök skulle skaka generat på huvudet. Samma sak med marijuana – som får folk att lukta som en filt som legat i en låda på vinden samt berätta samma långrandiga historia upp till åtta gånger i rad. Eller Ecstasy – får brukaren att kramas och le fånigt och plötsligt börja dansa som The Techno Viking till ljudet av ett billarm som går av.

Nej, de flesta av oss vet väl vid det här laget vilka förödande sociala, mentala och fysiska effekter samtliga så kallade partydroger innebär för användaren – men det pratas tyvärr alltför sällan om hur ofta de också förstör själva partyt.
Asså fan va trött man blir på människan, hur många gånger har man inte varit på en fest då någon alltid lyckas bli för full och börjar bråka ? Jag skulle vilja påstå att jag har fått mer fester pajade på grund av en rejäl snefylla som någon aldrig tycks kunna kontrollera, någon börjar bråka, någon börjar förstöra saker "för att det är kul på fyllan", någon sitter och gråter ögonen ur sig för en liten skitsak någon sa till dem dagen innan men bara för att man druckit för mycket så blir allt så mycket större och värre än vad det är.

Visst finns det andra roliga droger som säkert folk missbrukat på ett eller annat sätt och tack vare detta så har en fest gått dit den aldrig skulle gått om man bara hållt sig till saft och bullar men det får man vänta på tills man sitter på ålderdomshemmet för att inte riskera att bli utskrattad.

13/1
- Ditt mogolida råtthål !

Det var denna dag jag lärde mig ett antal nya svordommar, inget gick riktigt min väg och skrek på trucken, bland annat överstående mening.

No comments: