Wednesday, October 13, 2010

Låt Oss Skrika Knävelborrar Med Ö...

Japp... då skulle man skriva ett inlägg om skägg, (naturligvis i skrivande stund så (eftersom jag säger allt jag skriver i mitt huvud) kommer jag och tänka på skägg, jag tycker ju om skägg och ett välbegat mmm:ande ljuder ifrån mig. Ibland blir jag bara så trött på att kunna gå igång på så mycket olika saker.) det pratades en del om det hemma hos Arre och jag har ju alltid varit fascinerad av knävelborrar och inte knövelborrar som jag alltid har trott det hetat. Hur som helst så tipsade Yngve om Skäggbloggen som naturligtvis handlar om skägg.

Hittade där ett inlägg om just hur någons mustasch hade växt till sig och hur han kunde börja tvinna delar av den. Jag beslöt mig då för att sluta ansa min mustasch för att just kunna försöka få till de fina knävelborrarna.

Bilden är på någon random subbe på Bodyfest som hade helt fantastiska knävelborrar, frågade om jag kunde ta någon bild och om jag kunde lägga upp det på nätet. Fan avundsjuk som fan...

Bara så ni vet har jag suttit i ca 3 timmar och bara bloggat typ.

2 comments:

Robin said...

Haha, det är ju Jimmy!

Tomten0 said...

Det är Mycket möjligt, jag frågade om jag fick ta en bild och slänga upp på nätet. Det fick jag... Vet varken vem han eller vem du är men det blir säkert bra ändå :)