Friday, March 4, 2011

Telefonköer...

När skall alla telefonköer bli lika bra som vårdcentralens ? Asså jag hatar att sitta i telefonkö, bara sitta och vänta utan att direkt kunna göra något, kan de bara inte ringa upp mig vid en specifik tidpunk så kan jag pyssla med annat... jag fick ringt Alfa-Kassa efter mycket om och men, jag fick pengar av dem i oktober av någon jävla anledning, jag har inte varit aktiv där på ca 2½ år och jag ringde till slut upp de efter många brev av önskemål om arbetsgivarintyg och blev slutligen uttagen ur deras system. Jag var tydligen berättigad till de pengar jag fått och jag slapp längre oroa mig för att få något brev om 10 år med krav på återbetalning med ränta.

Ringde även Skatteverket för att få lite information om vad jag behövde ha tagit reda på inför mitt besök på ett av deras kontor, jag förstår typ nada av deras blanketter, inte säker på vilken jag skall ha och vad jag behöver fylla i. Så jag ringde för att försäkra mig om att jag hade alla svar på möjliga frågor de skulle ha av mig på kontoret men han i luren förklarade att satt jag bara vid en dator så kunde han hjälpa mig över telefonen. Detta var ju super, jag slapp åka in till stan och jag Kanske kunde få jämka på lönen som kommer i mars månad.

Ringde även Collector och som jag nästan ändå trodde så får jag betala räkningarna när de väl kommer, lite synd men så är det.

No comments: