Sunday, March 27, 2011

The Unbreakable Living Room Table & Bitch Puddin'...

Det händer inte så mycket här känns det som, var hos Olof igår och hade väldans trevligt. Träffade folk man inte sett på ett bra tag och förhoppningsvis så får man se de snart igen, om inte så kanske de åtminstone kommer till inflyttningsfesten, yes, du hörde rätt, inflyttningsfest ! Det blir av den 6:e maj, lite senare än ""planerat"" men vem fan bryr sig ? Det kommer bli kickass, jag har även införskaffat ett nytt vardagsrumsbord, det är i solid ek och lite mer robust än mina tidigare. Folk har ju en tendens att ha sönder dem.

I övrigt har det inte skett så mycket, har mest planerat lite löst om hur jag skall göra med väggen som man ser bakom mig fast på andra sidan. Har lite olika funderignar kring hur jag skall inreda hallen. Får se vad som blir av... Julia har varit gullig nog och hjälpt mig riva lite tapet idag och även spacklat lite så det är bara spackla lite till, slipa, måla och sen sätta list så är det klart för att visas för allmänheten.

*
Som Ni Ser Här Har Jag Sexy-Time Säkrat Det För Åtminstone En Person.

I onsdags var jag på vardagsrumsbordsjakt och det gick fan dåligt, har varit och tittat runt tidigare men har liksom inte hittat något jag gillat och detta såg jag på Jysk för 2000 kr och var inte helt säker på att jag inte kunde komma undan billigare och kanske hitta något annat men jag är fan riktigt nöjd ändå.

Det är oljad ek och det är tillräckligt stort och högt, kanske lite för avlångt, asså just för den soffan som står där men det är lugnt. Nästa etapp blir väl att försöka köpa några lampor att ha på väggen som går längs med divanen samt någon slags större golvlampa för att få lite
lyse i vardsgrummet. Det fattas liksom ljus i hela min lägenhet, i mitt sovrum så har jag fortfarande inte fått upp någon taklampa och i köket fattas det en taklampa samt två stycken lampor över diskbänken och bordskivan mitt emot.

Men först lite bilder, från Miss. Bitch-Puddin'.


What's Up Hoes ?


Your Name Is Cock Face !


* BLAM *