Monday, July 12, 2010

Lars ³...

Asså det är ganska underhållande att när jag jobbar vanligt så känns det som om man typ jobbar för 1½ person om inte 2 ibland, inget jag direkt klagar på. Jag väljer att lägga ner min själ i mitt jobb och det är den jag är. Det behövs för att hålla igång stället, det är fakta och inget skryt. Nu när chefen är sjuk så blir det nästan som om man jobbar för 3 ibland (det känns så) och visst är det tufft och krävande, imorse kändes det som om jag hade 100 saker som skulle minst ta 1 timme var och hade ungefär typ 2-3 timmar effektiv tid på att göra dem. Det blev lite bättre sen framåt dagen, fått lite struktur, rätt ut de största frågetecknen och nej Micke du skall inte komma in och jobba, och ja, jag klarar av detta. Visst hade det varit skönt om varit frisk men får bara dra fram piskan och jobba de andra lite hårdare.

Det känns oerhört bra ändå, alla verkar uppskatta det jag gör (som jag sagt tidigare) och jag kan verkligen ta in det också vilket inte direkt är min starka sida. Som tur var insåg jag förut att jag skulle till vuxenpsyk imorgon efter jobbet annars hade jag nog varit kvar ett par timmar efter min egentliga tid. Det är fan bra skit att skaka fram ett papper och skriva ner allt man tycker behövs göras under veckan för annars glömmer man bara av sakerna hela tiden samt att man kan bocka av lite saker då och då för att se ens framsteg.

För er alla värmeälskare:

Jag hatar er ! Fan jag fungerar inte när det är över 20 grader typ och idag var det runt 31-32 och på vår mätplats där det är typ vindstilla och en vit plåt som står och suger i sig värme hela dagen så lär det bli aningen varmare. Inte roligt att jobba för fem öre. Borde verkligen försöka ta semester under sommaren och åka någonstans där de typ 15-20 grader i stället, problemet är att Sverige är hyffsat oförutsägbart och ibland är det i maj, ibland juni, ibland juli, ibland augusti och även september som det verkar kunna bli kukvarmt ! När det är kallt kan man alltid klä på sig mer eller hålla igång för att hålla sig varm, lite svårare att hålla sig kall och osvettig, åtminstone har jag detta problem, fan va jag hatar värme ! Fungerar inte på ett fysiskt plan.

1 comment:

Anonymous said...

Jag hyser inga som helst tvivel om att du klarar det galant, och det är jag ju inte det minsta orolig för. Men det känns inte helt solidariskt att ligga i ett luftkonditionerat rum och veta hur mycket mer ni alla får slita under vår absoluta högsäsong tack vare att jag är borta och inte har lyckats lösa nån ersättare eller extra gubbe som kan täcka upp och hjälpa till. Allt måste ju skita sig vad gäller raster och luncher därnere nu.

Jaja, jag valde det inte själv och jag försökte hänga kvar så långt det gick, men ibland blir saker inte som man planerat...

Hursomhelst, du vet hur uppskattad din hjälp är av alla. Jag jobbar på att komma tillbaka så fort som möjligt.

Hälsa alla på jobbet från mig, och tacka för att de också gör ett bra jobb.

Mvh
Micke