Saturday, July 10, 2010

Jag Älskar Folk...

Min dröm hade varit att skapa ett företag som behandlar sina kunder efter hur dem beter sig gentemot personalen, det hade varit så fantastiskt. Först och främst hade man mer eller mindre kunna säga vad man tycker och tänker på, det hade kunnat vara extremt slapp och en skön attityd på hela stället. Sjävklart skall man vara hjälpsam och så där men just att slippa ta hänsyn till folk som är idioter hade ju varit extremt skönt. Folk borde lära sig hyffs och veta hur man behandlar sina medmänniskor för det är en förjävla massa folk som bara skiter fullständigt i andra och ser sig som störst, bäst och vackrast och därefter tycker att man skall bli behandlad som en gud.

Jag är hjälpsam, jag tycker verkligen om att kunna ge svar på folks frågor och hjälpa dem på bäst möjliga sätt men det finns gränser men tyvärr är det dem som skriker mest och in i idioti vägrar ge sig även om de bara står och blåljuger eller har fel, säkert inser detta, men vägrar ge in, det är dessa personer som får sin vilja fram, trots att de kanske inte förtjänar det. Man borde bli belönad för att vara förstående och lugn och inte för att man står och skäller ut personalen efter noter för något som man inte har något med att göra eller ens vet vad det handlar om.

Det bästa är väl ändå att man blivit utskäll flertalet gånger för något som personen själv har förorsakat sig och sen lägger hela skulden på någon vars enda anknytning till händelsen är att man råkar arbeta på platsen där det hände. För att ta ett exempel, säg att någon skulle bryta sig in någonstans och sen skär sig på glaset som han slått sönder för att ta sig in i butiken. Det skulle då inte förvåna mig det minsta ifall dagen efter personen kommer in och säger att det är vårt fel / mitt fel att han skadat sig och att han minsann skall ha de saker han tänkt att stjäla, ersättning för läkarbesöket samt plåster på såren för allt han genomgått. Tro mig, det skulle kunna hända om det inte redan har hänt.

No comments: